Orange Crush 20 vs Blackstar Core İD V3

Merhaba arkadaşlar, elektro gitara yeni başladım ve amfi olarak orange crush 20 aldım.Fakat bildiğiniz üzere 20 wattlık bir amfi olduğu için evde çok fazla sesini açamıyorum ve kısık sesle de çalınca istediğim tonları tam alamıyorum.Üstüne araştırdığım zaman blackstarın içinde ses kartı olduğunuda öğrendim.Sizce iade edip onun yerine Blackstar Core İd V3 almalı mıyım?

20w evde açamamak diye bir şey yok... açarsın ya da açmadan çalarsın... lambalı amfi olmadıkça ses ile tonun ilgisi yok
blackstar'ın içinde ses kartı yok... bazı temel ses kartı işlevlerini de yapabiliyor ama kendisi ses kartı değil
iade senin bileceğin iş, orange'da efekt vs yok, onları istiyorsan ID yok ben memnunum tonundan diyorsan kalsın... yani amaç amfi alıp gitar çalıp keyif almak olmalı... birim para karşılığı alabileceğim en çok özellik bir arada olsun diye bakmamak lazım

Yeni başladıysanız Orange ile devam edin. Kendi karakterine sahip sizin seviyeniz için oldukça iyi bir analog amfidir.

Blackstar modellemeli dijital bir cihaz. Üstünde 3" iki tane mandalina büyüklüğünde speaker olması onu benim gözümde amfi yapmıyor.
Yeni başladığınızı düşünürsek, efektli seslere, onlarca ton seçeneğine ihtiyacınız yoktur. Çalamadığınız şeyin ton kalitesinden de bahsedilemez.
Distortion - modülasyonlar kullanmak; hatalı bastığınız notaları fark etmenize engel olur. Dinamik işlemciler Tuşenizi geliştirmenizi engeller. İzlediğiniz videolar duyduğunuz sesler elbette ilginizi cezb ediyor elbette. Fakat bu tip amfilerin yeri başlangıç değildir.

Geri