Origam (Metal) - Ankara

oha resimler supper olmus abi ya 8)
Cidden ellerine saglik Sayin Antakyali nin
Serkan cim ve sayin Origam in sevgili elemanlari hepinize basarilar diliyorum
insallah egelenceli :zipla gecer sizler ve izleyenler icin :metal
simdiden ellerinize saglik

Hep o bizi cekiyor , biz de onu cektik 😉
Süper insan Abdurrahman Antakyalı 😉 😉 8)
hpim02923tu.jpg

Kemal'im kol kasın var biliyoruz 😛=
Güzel pozlar...Ben şahsen utanırım öyle açık seçik pozlar vermeye 🙂=
Geçmişler olsun efenim.Günün en iyi gruplarındanmışsınız duyduğum haberlere göre...

bizim için çok eğlenceli ve güzel bi konserdi seyirci kafa sallamamış olsa bile 🙂 şarkılara eşlik etmeleri yeterli oldu ... umarım izleyenler ve dinleyenler açısından da güzel bir konser olmuştur ... ki aldığımız bi kaç yorum oldukça iyiydi .... 8)

Bir gün öceki stüdyonuzdan belliydi ODTÜ'de ne yapacağınız. Kutluyorum tekrar sizi. İlk gün fazla kalabalık olmasa da coşkulu bir kitle vardı. Sizin çıktığınız gün ise tam tersi; kalabalık ama sadece dinleyen. İşte o "ilgili" ama sadece "seyreden" dinleyiciyi de gaza getirdiniz ya!..

Fotoğrafım için çok teşekkürler, altta kalmak olmaz, işte size son ODTÜ konserinden dumanı üstünde beş adet fotoğraf, devamı da gelecek🙂

odtu16sc.jpg

odtu22dy.jpg

odtu58al.jpg

odtu48oj.jpg

odtu31tl.jpg

Cok eglenceli bir konserdi bizim icin , duyumlarımıza gore performasımız da begenilmiş , Odtu Mt ye , destekleri ve yardımları icin , izleyip alkış tutan , elimizi sıkıp tebrik eden Odtu seyircisine ve tabi ki yine bizi yanlız bırakmayıp fotograflarımızı ceken Abdurrahman abimize de fotografları icin cok cok tesekkür ediyoruz 😉

Abdurrahman Abi' ye diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim bende güzel sözleri, görüşleri ve düşünceleri için...

bundan sonra inşallah Origam' ı coverlarıyla değil besteleriyle dinleyeceksiniz tabiki biraz aradan sonra...

yani Origam artık fırtınadan önceki sessizliğe çekilecek desek doğru olabilir sanırım 😉

ilerde olacak konserlerde görüşmek üzere... :twisted:

Sonunda dinledim beaa Odtü metal günlerinde..Ne karizma vocal ole o🙂iidi bayaı hatta 'ozur dileriz aksaklık oldu yoksa biz daha iyiyiz' demiyen tek grup(2.gün).
Serkan amma karizma duruslardı ole yaw..Erkek arkadaslarım bile hayran kaldı bak🙂ii bişi deil bu hımmm🙂

Abdurrahman abiye çok teşekkürler öncelikle odtu konserinde dinleyen eşlik eden herkesede ayrıca teşekkürler...Kemalin bahsettiği gibi artık kafa yormanın zamanı geldiğini düşünüyoruz ve inşallah en yakın zamanda bestelerle konserlere dewam edicez hayırlısı bakalım ...!

Ben konsere gelemedim maalesef ama neler kaçırdığımı biliyorum.(Lanet sınavlar) 😢 Tebrikler Origam!Yıkmışsınız mimarlığı...Bu arada fotoğraflara takıldım kaldım.Kemal in kasları,Serkan ın karizması bitirmiş olayı.Grupça süpersiniz zaten.Sonraki konseri sabırsızlıkla bekliyorum.Sınav falan dinlemeyeceğim bu sefer. :evil: Kemal'in kaslarını yakından görmeliyim! 😆

Geri