CelestialEra demiş ki:Burası Origam, burda besin zincirinin en üstündeki canlılar bulunur. Hayatta kalabilmek için çok dikkatli ve tedbirli olmak gerekir 😀 😀 😀 🙂 🙂
Eskişehiiiiirrr önlere geliiiinnn !!! Gerekirse kan görmek istiyoruzzzz !!! 😛 ( Ankara' daki eski, düğün salonu konserlerinden bir alıntı 😉 )
alpago demiş ki::twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: demiş ki:
bana saygılarını sunan canım arkadaşımı ben de burdan kınıyorum 8O ne zaman gelirim dedim be 😀 söz vermiyorum dedim sadece 😀 hadi hadi güzel bi konser olsun sizin için,gel bi de sınava gir, iş mi bu şimdi 😉mat demiş ki:Eyvole Kerem 😉
Gurup arkadaşlarım sağolsunlar,3 kişicik gidiyoruz beraber ve bütün yolu uyuyarak geçireceğim kendi çapımda :evil:
Konser güzel olsun,ertesi sabah sınava gelir miyim bilmem :twisted:
Not:Bana eskişehire geleceğim/gelebilirim :roll: diyip istasyondan biletini almadan dönen arkadaşımada buradan saygılar sunuyorum... :twisted:
Güzel olacak,güzel bir konser :metal
CelestialEra demiş ki:Burası Origam, burda besin zincirinin en üstündeki canlılar bulunur. Hayatta kalabilmek için çok dikkatli ve tedbirli olmak gerekir 😀 😀 😀 🙂 🙂
Eskişehiiiiirrr önlere geliiiinnn !!! Gerekirse kan görmek istiyoruzzzz !!! 😛 ( Ankara' daki eski, düğün salonu konserlerinden bir alıntı 😉 )