Origam (Metal) - Ankara

Dün akşam garajdan çıkarken yakalanan 'Origam' vokalisti 'Murat' konu ile ilgili,'stüdyo yapmayı özledim,kardeşlerimi böyle bir zamanda yalnız bırakamam ' 🙂 demiş ve grubuyla her zaman beraber olmak için tatili hiçe saymıştır. :twisted:
Bu güvene dayalı davranıştan dolayı vokalimize teşekkür eder,bir dahaki garaj çıkısında yalnız olmamasını dileriz :twisted:

canlarım benim kardeşlerim ağlıyorum şu an çok duygulandım yarın stüdyoda bi kaç duygusal parça da çalalım tam olsun 😛
Origam geliyo açılın laaaannnn !!! :twisted:

CelestialEra demiş ki:
O zaman bugün uzun aradan sonra provalarımıza hızlı bir başlangıç yapıyoruz. Akşam görüşmek üzere Origam ahalisi 😉 :twisted:

Yıkın stüdyoyu 🙂
Kemal senin avatarını da yerim, imzanı da yerim 🙂
Yalnız imzada resim yasak, uyarı gelir kesin görürlerse 🙂

Origam geçen hafta Pazar günü yaptığı prova ile yeni sezon ve demo kayıdı için hazırlıklara daha da yoğun biçimde başlamış oldu.

Origam' a, vatana ve millete hayırlı, uğurlu olması dileğiyle 🙂 :twisted:

Sezon başlamadı daha,bakınız millet tatilde(aramızda tatile gidenlerde var :twisted: sözüm onlara)

Bizler kayıt işlemlerine girmenin garip heyecanı içerisinde,sırtımıza gitarımızı,başımıza 40 derece sıcağı alaraktan stüdyoyla yakınlaştığımız bu günleri,ileride gülerekten anlatmak ümidi ile...

Metal Bless Us

Geri