G
Guest
Demo albümünüzü dinledim, çok güzel olmuş elinize sağlık.
nevermore demiş ki:Buyrunuz efem Origam'ın 4 sarkılık Demo'su .
www.myspace.com/origam sayfasına eklenmiştir , dinleyebilirsiniz 🙂
Mix ve Mastering'de bize yardımcı olan Baran Yaşar'a ve tasarımı için de Mert Aydın'a kocaman tesekkürler 🙂
mermaidelfdil demiş ki:teşekkür ediyorum muratcım imzan için. Ayrıca parça yorumlarımı sana ogün söyledim ama burda yineleyim belki katılan olur fikrime :roll:
the innocent bird parçası, bence sonlara doru gitarın yavaşladığı yerde biraz daha hafif bi ses tonu kullanırsan, benim gibi power,melodik vesaire gibi 'yumuşak ayrıntılar barındıran sert müziği' seven kitleyi de daha çok etkileyebilecek bi yapıya sahip,tabi sadece bence :twisted:
misery tam olması gerektiği gibi olmuş bence (aslında tam murata göre denebilir) 😉
hold your breath için diyecek fazla şeyim yok. ençok diğerleriyle ilgilenmişim heralde 😳
ve elbette ilk dinlediğim andan beri favorim olmaktan çıkmayan parçanız the end of the game en etkileyici bulduğum parça. sanki herşey orda var gibi ya. ne bilim anlatılmaz yaşanır bi ruh durumu var.
yani her yönden kaçırılmaz bir albüm merak etmiş ancak dinlememiş olanlara duyrulur. bide herkes elden almaya bakmasın 2lira bişeydir bi bira bile değil 😉 katkımız olsun arkadaşlarımıza diye yani... saygılar...