orta üst elektro gitar önerisi

merhabalar ben yaklaşık 1.5-2 senedir düzenli çalıyorum ve ufak bi kaza sonucu gitarım yandı ve yenisini alıcam bu yerlere donner ın les paulu ile geldim donnerın sesi güzeldi ama klavye kalınlıgı cok rahatsız ediyordu bas parmagımda küçük biraz oturtamıyordum uzun çalımda bare basarken veya power chord cızırtı yapmaya başlıyordu. artık daha rahat bir gitara geçmek istiyorum küçük bir şehirde yaşadığım için çevremde müzisyen yok. 12-17bin bütçem var stratlar bana rahat gelmiyor ne önerebilirsiniz. şuanlık hoşuma gidenler: ESP LTD VIPER 10 ve Jay Turser Jt-Lt-Rw. yardımcı olursanız çok sevinirim

17000'e şunu buldum Schecter C-6 Plus Elektro Gitar (Charcoal Burst) | doremusic
Özellikleri iyi gibi bütçe için, sapı ince ve fretleri jumbo. Rahat olucağını düşünüyorum. Yine de bütçe arttırman daha iyi olur pek yeterli değil orta-üst için. Başlangıç sayılacak gitarlar var bu paraya. Düşük bütçe için Schecter veya Cort iyi seçenekler bence, gidip Jackson Ibanez falan bakma. Ibanez kötü değil ama fiyat performans olarak Schecter, Cort ve belki Epiphone daha iyi gitarlar.

12-17 bin tl aralığında gitar bulmak kolay en azından stokta yok ibaresi ile karşılaşmazsınız...Benim de görüşüm ibanez ve cort modellerinden beğendiğin bir tanesine gitmek olurdu...bir diğer başlıkta geçmişti mooer in ürettiği gitarlar, 20 li serisinin stoklara girmesi de beklenebilir...

hocalarım , bütçeyi yükselttim şu modelleri düşünüyorum hangisi daha iyi olur yardımcı olursanız sevinirim : Cort Zenox 44 , Esp LTD Ec-256 , Epiphone Crestwood Tremotone , Esp Ltd TE-200DX , Cort KX5

hocalarım , bütçeyi yükselttim şu modelleri düşünüyorum hangisi daha iyi olur yardımcı olursanız sevinirim : Cort Zenox 44 , Esp LTD Ec-256 , Epiphone Crestwood Tremotone , Esp Ltd TE-200DX , Cort KX5
benim tercihim Esp LTD Ec-256 olurdu...kore si bulunabiliyor mu bilmiyorum ama güzel gitar...gitarkoçu kanalında son videolarda görebilirsin kramp konserlerinde de bu gitarı kullanıyor...ayrıca listedeki diğerlerine göre 2. elden göndermesi en rahat gitar olacaktır...bir süre sonra daha üst düzey bir gitara geçmek için de rahatlıktır diyebilirim...keyifli çalmalar şimdiden...

benim tercihim Esp LTD Ec-256 olurdu...kore si bulunabiliyor mu bilmiyorum ama güzel gitar...gitarkoçu kanalında son videolarda görebilirsin kramp konserlerinde de bu gitarı kullanıyor...ayrıca listedeki diğerlerine göre 2. elden göndermesi en rahat gitar olacaktır...bir süre sonra daha üst düzey bir gitara geçmek için de rahatlıktır diyebilirim...keyifli çalmalar şimdiden...
çok teşekkür ederim hocam , gönlüm biraz cort zenox 44 daydı suan ec-256 tercih edicegimi biliyorum.

Geri