fromhelllll demiş ki:arakdaşlar pek şevkizi kırmak istemem ama sizi dip te dinledim müzikten anlamayanlar icin tam bir goz boyama grubu gibi gorunebilirsiniz ama solo gitarcınız dısında hakikaten müzistyen diyebilecegim kimse bulamadım grubunuzda hatta solistin kendini muzik divası sanan haraketleri ile bir yere gelemezsiniz ben alternatif müzik menejerligi yapıyorum lütfen dediklerimi dikkate alın ve ciddi şekilde çalışın yasınızın kucuk oldugunu sanıyorum calısırsanız başarılı olabilirsiniz
istedginz kadar sallayabilirsinz müzik menejeri.. istediginz kadarda sevkimizi kırabilirsiniz..
beyenmemiş olablirsin biz hiç iyi oldugumuzu falan idda etmiyoruz.. ama inan bu hırsla, bu calısmayla neler yapabilicegimizi cok iyi biliyoruz.. günde, tek basıma 4 saat stüdyo yapıyorsam. karsılıgını alıcagımada eminim.. kendimizi diva falan sansak calısmayız.. ayrıca beyenmedigin vokal 17 yasında ve inan baska bi grupta calsın yine derdim.. dinledigim en iyi vokallerden biri.. ki artık bizle söylemiyor zaten..
arkadaslar bu konu üzerine msj atılmasın lütfen.. (FeykSavaR)