baslayin artık ılerde cok saglam adı sanı duyulan bır grup olucaksınız
tround_ demiş ki:yeter bea sorun kimde kardeşim artık biraz ciddileşin 😉
maresalx demiş ki:hayda niye dagildiniz lan ?????????????
yeter bea sorun kimde kardeşim artık biraz ciddileşin
Bunca guzel yorumlar alan, Sercan ve Adilcan gibi yetenekli iki elemanin kurdugu bir grubun dagilmasi gercekten uzucu. Hepiniz icin en iyisi neyse o olsun diyorum. Basarilar...
geyiğine grup dağıtan gördün mü ki sen cidden bi sorun var ki dağılma kararı almışlar, ama üzüldüm yani yazık oldu bea
yahu ne yaptiniz ya anlamadim gercekten sizi dovmeklazim saka biyana yazik ettiniz arakadaslar bundan sonra daha iyi isler yaparsiniz hepinize basarilar
zorknemesis demiş ki:Öncelikle merhaba ya durum tam olarak açıklanmamış sanırsam Bizim bi problemimiz yok kesinlikle ama olmuyorsa bazı şeyleri zorlamaya gerek yok... Bu demek değilki herşey bitti? hayır tam tersi yeni oluşumların başlangıcıdır bu dağılma.. yani durum bu kimse birbirine küs veya problemli değil konuştuk anlaştk gerçi ben güneşle konuşmadm sercanla konuştm neyse hayırlısı artk... Bu kadar zaman birlikte çaldığım dostlarıma teşekkürü borç bilirim Sercan ve İbo o gün 5 dakikalık gazla şuanki olanlara bakın ne güzel günler geçmiş. Dahada güzelleri olacaktır eminim görüşürüz 🙂