Oyuncu Koltuğu Önerisi

Merhabalar değerli dostlarım ve ağabeylerim. Oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum. Lakin hiç bilgim olmayan bir konu. Beatmakerlık yaparken ve oyun oynarken kullanacağım. Ayakları plastik olmayacak kırılmayacak sağlam demir olan bir model arıyorum. Bütçem 10-15k arası. Uzun yıllar kullanabileceğim bir model istiyorum. Bana model önerirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler efenim. ☺️ ☺️ ☺️ ☺️

Exvega andromeda kullanıyorum güzel koltuk ancak kendiliğinden sırt desteği var ve beğenmezseniz çıkaramıyorsunuz bana böyle çok daha konforlu geldi onun dışında hawk chair öneririm onu da kullandım hem de baya hor kullandım bende ki en ucuz modeliydi ona rağmen 3 yıl götürdü beni tabi boy ve kilo ile de alakalı.

Xdrive 15'li plus kullanıyorum. Kumaş olduğu için özellikle bu modeli tercih ettim. Bel desteği var. Kullanıcı yorumlarında zamanla metal gövdede gıcırdama olduğu belirtilmiş, ben ilk montajda ana gövde ile birleşen metal parçaları yağladım. 6 ayı geçti henüz bir gıcırdama sorunu yaşamadım. Tavsiye ederim.

0.1 ton bir insan olarak yaklaşık 1 yıldır üzerinde camış gibi yatıyorum, gram esneme gıcırdama yok. 😀

Bir de suni deri yerine kumaş almanı tavsiye ederim. 2 tane farklı suni deri koltuk kullandim, bir noktadan sonra mutlaka deforme oluyorlar.

Geri