valla bu özel numara muhabbeti beni çıldırtacak birileri kız arkadaşımın cep telefon numarasını nerden buluyorsa mesaj atıp rahatsız ediyor şerefsizler. daha 4 5 gün önce birisi mesaj atmış numarada gizli değil arıyorum namussuz açmıyor 30 kere falan aradım açmadı bende benim cepten mesaj attım küfürlü, sonra 2 3 kere daha aradım açtı başladık konuşmaya dedim bilader şu şu numaraya mesaj atmışsın ne ayak, ben atmadım kız kardeşim atmış diyor dedim kim senin kardeşin niye aşk şiiri atsın benim kız arkadaşıma yok ık mık dedi başladım saydırmaya küfürleri birde üste çıkmaya çalışıyor yok ben ypmadım akıllı ol bilmem ne. kaçdır oluyor delirtecekler insanı artık gizli no yu geçtim numara gözüküyor hala pişkinlikteler şerefsizler. arıyosun birde üste çıkmaya çalışıyor. valla artık bu vodafoneden parça kontur yüklüyoruz ya ordakilerden şüpheleniyorum adam gibi kimsede yok çünkü numara.
Bir kerede birisi mesaj atmış aynı yukarda anlattığım gibi, çocuğa sabaha kadar bir mesajlar atmışım bir küfürler saydırmışım çocuğa ben subayım askeriyede iletişim benden sorulur buldum adresini falan yazdım, birde bir ara numarası belli olanların ismini falan öğreniyordun öğrendim ismini çocuğa diyom buldum seni bitircem seni falan. çocuk en sonunda sabah 9 da aradı bilader bırak peşimi özür dilerim diye🙂 sanırım trendeydi kaçıyor du başka şehire 🙂 zuhaaaaa.