Özlem Tekin

menejerine bir haber salın mail atın söyleyin ne bileyim ya.. ben son albününe bir bakayım eve gidip mail adresi falan varmı acep🙂

Tekinist.com

Merhaba.

Özlem Tekin fan page webmasterı olarak dikkatimi çeken bi kaç soruyu cevaplamak isterim.
Özlem Tekin'in Internetle alakası yok, yani bu mesajları okumuyor, banada haberleri zati gurup arkadaşlarından Taner gönderiyor veya yakınları...
Ayrıca şu an stüdyoda albümü hazırlıyor, ama sarkıp duruyor ki, gördüğünüz gibi... (Sebep: Dizi)
Menajeri yok...

Bu albüm diğerlerine oranla daha sert olacak, ki bu süper bi haber, beklemeye değecek...

Müzisyen arkadaşları ile ÖZZ isimli bir gurup olaak albüm çıkartacak, tabi şu gündemdeki albüm sonrası, zati Rock'n Coke'da da ÖZZ gurubundan canlı peformansını izledik..

v.s.

Re: Tekinist.com

tekinist demiş ki:
Merhaba.

Özlem Tekin fan page webmasterı olarak dikkatimi çeken bi kaç soruyu cevaplamak isterim.
Özlem Tekin'in Internetle alakası yok, yani bu mesajları okumuyor, banada haberleri zati gurup arkadaşlarından Taner gönderiyor veya yakınları...
Ayrıca şu an stüdyoda albümü hazırlıyor, ama sarkıp duruyor ki, gördüğünüz gibi... (Sebep: Dizi)
Menajeri yok...

Bu albüm diğerlerine oranla daha sert olacak, ki bu süper bi haber, beklemeye değecek...

Müzisyen arkadaşları ile ÖZZ isimli bir gurup olaak albüm çıkartacak, tabi şu gündemdeki albüm sonrası, zati Rock'n Coke'da da ÖZZ gurubundan canlı peformansını izledik..

v.s.

bu güzel bilgiler için çok teşekkürler..ama özlemi de burda görmek çok hoş olurdu..kim bilir belki albüm çıkınca sular biraz durulunca aramızda görürüz...yeni albüm için başarılar...bizi fazla bekletmeyin

vay be çok işler yapmıssn marug dövmesine falan gerek yokki biz onu harhafta sonu görüyoruz kemancı ya geliyor dövmesinide tabi yani kazıtmaya gerek yok bıktık artık göre göre lan ben onla öpüştüm dudak dudağa tabi sonu biraz acı oldu ama değer bence herşeyi yapmaya...

tamam koyalım be maotug o hiç aklıma gelmemişti bak iyi aklıma getirdin bu hafta gelirse ilk işim o olucak ama emin değilim gelirmi gelmezmi ya bu dizi işi nerden çıktı artık eskisi gibi bize önem vermiyor aklıma kötü kötü şeyler geliyo mesela; yaşlandığını hissedip artık kalıcı iişlermi yapmaya çalışıyor diyorum kendi kendime aman allah korusun onsuz bi dünya (KAOS) demektir. tekinisit te haklı tabi ..

Geri