çok güzel ama 🙂 akıllı olsa eser aslında yani şebo onun kadar güzel olsa üffff
ibit demiş ki:İzmir konserinde ki tavrını protesto ediyorum....
benayevsen demiş ki:yaa bu kadın aslında kendini mahvediyo...
sesi çok iyi, görüntü desen öyle, sahne performansı desen çıldırtır cinsden... ama hala çözemiyorum niye sağlam bir albümle dönmüyo... bilen birileri varsa ses versin! :?
ibo_kral demiş ki:bence de ilk albümden sonra gelen albümler cok cok kötü...
adoekin demiş ki:ya pop filan hakimken ülkede iş yapamıyor olabilir..beğengiğim biri keşke olsa yeni albüm ama durum bu...bence...
eyvallah bu da farklı ama iyi nitelikli bir yaklaşım...yani konuyubu yönden değerlendirmen iyi geldi bana ama şebnem ferah hakkındaki yorumlarında ne yazıkki hiç uyuşamıyoruz...bence yaptığı müzikte iş yok değil he hani daha iyi olabilir ama iş yok demem.neyse zevk olayı..düşüncene saygım var...soulatabyss demiş ki:adoekin demiş ki:ya pop filan hakimken ülkede iş yapamıyor olabilir..beğengiğim biri keşke olsa yeni albüm ama durum bu...bence...
iyi de hocam o "popun hakim olduğu" aynı ülkede insanlar pop dışındaki müzik tarzlarında süper başarı yakalayabiliyorlar. bkz.Şebnem Ferah...
yaptığı müzikte iş yok bence. iyi söz yazamıyor.
bir programda albümlerinin arasındaki müziksel farkın bir arayış olarak nitelendirilmesiyle dalga geçmişti.ben bunu bilinçli olarak yapıyorum zamana ayak uyduruyorum tarzında bir şeyler söylemişti. ama böyle olunca da bir istikrarsızlık söz konusu oluyor bence. ne o hip hop falan...eğer zamane arabeski baş tacı ederse arabesk mi okuyacak bu hatun o güzel sesiyle! sesine yazık ediyor bence.