haklısın 😉 bir sürü piyasa şey varken özleme piyasa denmesi ilginç tabi..hasan85 demiş ki:vallahi ya!O piyasadaysa piyasanın tanımını tekrardan bir gözden geçirmek gerek...
difdENK demiş ki:Özlem Tekin'in hiç bir zaman beğenipte aldığım bir albümü olmamıştır
yinde de radyolarda yeni bir şarkısı döndüğünde falan merak edip dinlerim ve buram buram piyasa kokar
sen kendin demişsin dağları deldimin "ara bölümleri hariç" diye..
zaten benim fikrime göre bir çok şey ara bölümlerde saklıdır
bir keresinde TRT ye çıkmıştı kendisi oturup izledim müzik shop'tan Özlem Tekin'le görüntüler falan diye söylüyordu...
orda da piyasa yapıyordu kendisi
maksat ise tek her kesime hitap etmeye çalışan müzik kadını evinizin asi kızı Özlem
zaten şöyle de bir durum söz konusu ki insanın kanı ısınmassa bir daha dinleyemiyor mesela Firuza filminde o parçayı seslendirmemeliydi bencecyberjack demiş ki:orda yazdıklarını gördüm pamelanın albümünü beğenip özleme piyasa dediğin içni seninle anlaşabileceğimizi yada sana derdimi anlatabileceğimi sanmıyorum
saygılar
kimin para ihtiyacı yok ki?.. güzel sese sahip oldukça iyi şeyler yapıyor neden para kazanmasın ki ?🙂boklusidiklisupurgesacli demiş ki:para için de müzik yapıyo olabilir ama sonuçta güzel şarkıları da var hakkını yememek lazım bence!
töbe,töbe...coldblack demiş ki:özlem tekin kesinlikle piyasa değil. öncelikle "piyasa" kavramının ne olduğuna bi açıklık getirmemiz lazım. bence özlem tekin piyasa olmak uğruna şebnem ferah'a kıyasla hiç bir şey yapmıyo. şebnem ferah gidip akbank ın reklem müzikleirni yapıyo, bakıyo biras popülariteyi kaybediyo gibi oluyo gidip teomana vokal yapıyo tekrar bi bakıyosun her yerde şebnem ferah...
hadi ya çok iyi çok mutlu oldum. albüm hakkında bir bilgin varmı ?cyberjack demiş ki:bu arada özlem tekin in yeni albümü haziranda PİYASADA 🙂