Özlem Tekin

Özlem Tekin'in hiç bir zaman beğenipte aldığım bir albümü olmamıştır
yinde de radyolarda yeni bir şarkısı döndüğünde falan merak edip dinlerim ve buram buram piyasa kokar
sen kendin demişsin dağları deldimin "ara bölümleri hariç" diye..
zaten benim fikrime göre bir çok şey ara bölümlerde saklıdır
bir keresinde TRT ye çıkmıştı kendisi oturup izledim müzik shop'tan Özlem Tekin'le görüntüler falan diye söylüyordu...
orda da piyasa yapıyordu kendisi
maksat ise tek her kesime hitap etmeye çalışan müzik kadını evinizin asi kızı Özlem

buram buram piyasa kokar ne ya ? özlem tekinin şarkılarını kim bilir ki ? yoldan geçen birine sorsan bilmez.. piyasa olan şarkıları ise herkes bilir..

özlem tekin kesinlikle piyasa değil. öncelikle "piyasa" kavramının ne olduğuna bi açıklık getirmemiz lazım. bence özlem tekin piyasa olmak uğruna şebnem ferah'a kıyasla hiç bir şey yapmıyo. şebnem ferah gidip akbank ın reklem müzikleirni yapıyo, bakıyo biras popülariteyi kaybediyo gibi oluyo gidip teomana vokal yapıyo tekrar bi bakıyosun her yerde şebnem ferah...

difdENK demiş ki:
Özlem Tekin'in hiç bir zaman beğenipte aldığım bir albümü olmamıştır
yinde de radyolarda yeni bir şarkısı döndüğünde falan merak edip dinlerim ve buram buram piyasa kokar
sen kendin demişsin dağları deldimin "ara bölümleri hariç" diye..
zaten benim fikrime göre bir çok şey ara bölümlerde saklıdır
bir keresinde TRT ye çıkmıştı kendisi oturup izledim müzik shop'tan Özlem Tekin'le görüntüler falan diye söylüyordu...
orda da piyasa yapıyordu kendisi
maksat ise tek her kesime hitap etmeye çalışan müzik kadını evinizin asi kızı Özlem

yolum pamela spence başlığına düştü de

orda yazdıklarını gördüm pamelanın albümünü beğenip özleme piyasa dediğin içni seninle anlaşabileceğimizi yada sana derdimi anlatabileceğimi sanmıyorum

herkesin zevki ayrıdır ama biraz tutarlı olmak lazım

saygılar

şu piyasa kelimesini neden yanlış kullanılır anlamıyorum.. Müzik piyasası için albümler yapılıyor belli kitlelere ulaşıyor.. Özlem Tekin albümlerinin herbiri farklı çalışmalardı kimsenin cesaret edemiyeceği şekilde çıktı yaptı.. Hangi akımdan etkilendiyse onu denemek istedi kendini doyurdu.. Evvet Özlem Tekin Rock Müzik Piyasası için albümler yaptı Özlem Tekin Piyasa!!! Albümü sabırsızlıka bekliyorum ama ne zaman çıkıcak? Son albümü benim açımdan başarısızdı bakalım bu yeni albüm nasıl olucak.

Bir karmaşa var gerçekten piyasa kelimesi ile ilgili...bu insanlar sonuçta kitlelere ulaşmak için müzik yapmıyor mu?kimse kendisi dinlemek için albüm çıkarmıyor....Ve sanki burda yazanlar uzaydan birileri...Ya bizde o piyasanın tam ortasındayız işte...Biz alıyoruz biz dinliyoruz bu şekilde onlarda kitlelere ulaşmıyor mu?

Vallahi anlamıyorum....

gene aynı olaya döndü ya.. sadece özlemin neden piyasa olduğunu anlatsanız olcak ama.. siz Şebnem ferah ,pamela spence falan karıştırıyorsunuz..

cyberjack demiş ki:
orda yazdıklarını gördüm pamelanın albümünü beğenip özleme piyasa dediğin içni seninle anlaşabileceğimizi yada sana derdimi anlatabileceğimi sanmıyorum
saygılar
zaten şöyle de bir durum söz konusu ki insanın kanı ısınmassa bir daha dinleyemiyor mesela Firuza filminde o parçayı seslendirmemeliydi bence
belki de uc nokta da bir müzik yapıyordur özlem ve ben bunu yakalayamamışımdır
ayrıca benim gözümde piyasa olmyan bir grup ya da bir solist için para kazanmak ikinci plandadır önce müziğini en iyi şekilde yapmak olmalıdır esas amacı ve rock çizgisinden ayrılmadan..
saygılar bizden

piyasa yapan tek parçalık(ki çok kötü) insanlar var.ve aldıkları parayı haketmiyorlar.özlem tekin piyasa yapabilir ama sanatını ii icra ediyor.ve bunu yaptığı sürece piyasa yapıp yapmaması önemli degil ,önemli olan onu haketmesi ve haketiyor zaten...

coldblack demiş ki:
özlem tekin kesinlikle piyasa değil. öncelikle "piyasa" kavramının ne olduğuna bi açıklık getirmemiz lazım. bence özlem tekin piyasa olmak uğruna şebnem ferah'a kıyasla hiç bir şey yapmıyo. şebnem ferah gidip akbank ın reklem müzikleirni yapıyo, bakıyo biras popülariteyi kaybediyo gibi oluyo gidip teomana vokal yapıyo tekrar bi bakıyosun her yerde şebnem ferah...
töbe,töbe...

belki çok alakasız bi konuya girdim ama söylediklerim bana göre doğru olan şeyler. şebnem ferah'ın bu koumda olması ve özlem tekin'in bulunduğu konum beni içten içe rahatsız ediyor. özlem tekin'in yaptığı uç müzik tartışılıyor. Şebnem ferah bu günlerine gelirken teoman'a, kargo'ya az mı vokal yaptı. Şebnem Ferah'ı yüceltip, Özlem Tekin'i ezmek olmaz..

Geri