Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
dün akşam kayserideydi sonunda doğru yolu bulmuş kendisi söyledi bunu doğru yolu buldum arkamdan gelin dedi harbiden baya sert olmuş konserde baya bi kasıyo vokali filan brutal yapıyodu
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
izmite özlem tekin hiç gelmedi hatırladığıma göre şimdilerde bi metal gruplarının konseri var yaşımız tutmuyor 😆 veya konserler üniversitelerde oluyor gidemiyoruz tanıdığımız yok diye ama şu izmiti bi görseler diyorum eğer özlem buraya gelecekse ben dünden giderim ama bi gelse ahh ahh
Özlem Tekin albüm yorgunluğunu motoruyla atıyor arkadaşlar.. Dün cadde de ışıklarda özlem tekini gördüm desem ışıklardan yanınca gaza basıp giderken dövmesinden tanıdım... albümü hala alıp dinlemedim 🙁