P PeteRPandA 14 Haziran 2005 #841 ya biraz ayrı bi kouya dalacam ama özlemin bikaç yıl önce bi saçı wardı... çok tatlıydı.
zlatan1937 14 Haziran 2005 #842 şu yanları kazınmış diğer yerleri uzun olanı mı diyosun?dicem ama şimdi mesajlarımız silincek yeri bura diil bu muabetin
şu yanları kazınmış diğer yerleri uzun olanı mı diyosun?dicem ama şimdi mesajlarımız silincek yeri bura diil bu muabetin
P PeteRPandA 14 Haziran 2005 #843 onu doyurum da niye yeri burası deil... anlamadım biraz yeniyim de!!! =)
H HARDBLACK 15 Haziran 2005 #844 Özlem Tekin - 19 Haziran Pazar 21:00 Levent Gösteri Merkezi Özlemin ilk çıkışındaki hali benim için en iyi haliydi...
Özlem Tekin - 19 Haziran Pazar 21:00 Levent Gösteri Merkezi Özlemin ilk çıkışındaki hali benim için en iyi haliydi...
yener 18 Haziran 2005 #846 albüm çok keyifli,arabada devamlı özlemin albümünü dinliyorum.bir an önce bir klip çekilmeli bu albüme...
albüm çok keyifli,arabada devamlı özlemin albümünü dinliyorum.bir an önce bir klip çekilmeli bu albüme...
GuWeN 18 Haziran 2005 #847 aynen ya süper bi albüm yapmış tebrikler valla ama klib olayına sıcak bakmıyormuş 1 tane çekecekmiş ben bu albumu konsere gelen insanlara yaptım diyor
aynen ya süper bi albüm yapmış tebrikler valla ama klib olayına sıcak bakmıyormuş 1 tane çekecekmiş ben bu albumu konsere gelen insanlara yaptım diyor
C cyberjack 20 Haziran 2005 #849 HARDBLACK demiş ki: Özlem Tekin - 19 Haziran Pazar 21:00 Levent Gösteri Merkezi Özlemin ilk çıkışındaki hali benim için en iyi haliydi... Hepsini görmek için tıklayın... bi kaç aksiliğe rağmen konser güzel geçmiş ayrıca özlem konserde klip çekeceğinin müjdesini de vermiş
HARDBLACK demiş ki: Özlem Tekin - 19 Haziran Pazar 21:00 Levent Gösteri Merkezi Özlemin ilk çıkışındaki hali benim için en iyi haliydi... Hepsini görmek için tıklayın... bi kaç aksiliğe rağmen konser güzel geçmiş ayrıca özlem konserde klip çekeceğinin müjdesini de vermiş
E ecem_fb 25 Haziran 2005 #855 yeni albümü çok çok güzel diyemiycem ama güzel sarkilar var... Gezegen X güzel mesela... Evet bende katiliyorum Volvoxla birlesse keske ya süper olur
yeni albümü çok çok güzel diyemiycem ama güzel sarkilar var... Gezegen X güzel mesela... Evet bende katiliyorum Volvoxla birlesse keske ya süper olur
eup 25 Haziran 2005 #856 gezegen x, degmez,aşk mükemmel olmuş bence özlem tekin in önceki albümlerine göre cok güzel.
A Ardentguitarist 25 Haziran 2005 #857 ozzl demiş ki: warmı daha iyisi türkiyede? :roll: Hepsini görmek için tıklayın... öncelilkle 'warmı' değil 'var mı' olacak. cevap ise: ?
ozzl demiş ki: warmı daha iyisi türkiyede? :roll: Hepsini görmek için tıklayın... öncelilkle 'warmı' değil 'var mı' olacak. cevap ise: ?
C cyberjack 27 Haziran 2005 #859 Özlem Tekin yeni albümünün ilk klip çekimine 26 Haziran itibariyle başladı. İlk klip "değmez" e çekildi diye bir bilgi elimize geçti. Bakalım nasıl olacak 😀
Özlem Tekin yeni albümünün ilk klip çekimine 26 Haziran itibariyle başladı. İlk klip "değmez" e çekildi diye bir bilgi elimize geçti. Bakalım nasıl olacak 😀