Selamlar arkadaşlar
Sanıyorum 1 yıl kadar oldu nasıl geldiğini anlayamadığım bir şekilde mail inbox'ımda sizden gelen bir maili tıklıyıp La'yı indirerek sizi tanıdım.Gerçekten iyi bir parça olmuş özellikle sözleri çok güzel 🙂 Pınar'ın seside gayet hoş ve bu diğer arkadaşların sakın olaki kötülermiş gibi anlamalarına sebep olacak bir söylem değil 🙂
Uzun lafın kısası beğendim parçanızı baya bi'.Şimdi Vaktim yok (Niye?) 'uda indiriyorum yine yorum yaparım 🙂
Antiparantez, La'da dikkatimi çeken bir husus oldu.Macbeth'i biliyorsunuzdur, gothic yaparlar, kendilerinin 2005 çıkışlı Malae Artes isimli albümlerinde "Down Heathed" diye bir parçaları var.La'nın girişi hemen hemen bu parçayla aynı 🙂 Ama akustik gitar tınısı, daha sınırlı kalıplar olduğu için benzetmiş olabilirim tabii 🙂
Bunun dışında umarım Türk Rock müziğinde istediğiniz yerlere gelirsiniz diyor ve iyi yerlere geleceğinizden de açıkçası şüphe duymuyorum.Sanırım İstanbul'dasınız, buda artınız.Bizler amatör olarak birçoğumuz İzmir'de kangren olmaya devam ediyoruz 🙂 Umarım birgün canlıda seyreyleyebilirim, bunu canı gönülden isterim 🙂
İyi çalışmalar, kendinize iyi bakın, böyle kalın 😉