Evet karistirmisim, ama fark eden bir sey olmaz, siz benim söylemek istedigimi anladiktan sonra bu sanatçi/gitarist/grup adi fark etmez, hepsi için ayni sey geçerli.aynen enteresan:🙂)
IR is impulse response , bildigim en iyi program ise mixR2.
Evet karistirmisim, ama fark eden bir sey olmaz, siz benim söylemek istedigimi anladiktan sonra bu sanatçi/gitarist/grup adi fark etmez, hepsi için ayni sey geçerli.aynen enteresan:🙂)
🙂..yani ne işe yarayacak impulse response kayıt sırasında?Guitar rig yerine bunu mu kullancam?Evet karistirmisim, ama fark eden bir sey olmaz, siz benim söylemek istedigimi anladiktan sonra bu sanatçi/gitarist/grup adi fark etmez, hepsi için ayni sey geçerli.
IR is impulse response , bildigim en iyi program ise mixR2.
ır eklentisini nasıl bulcam cidden hiç anlamıyorum🙂.Guitar rigi bile zor kullanıyorum karışık geliyor.Çok fazla seçenek var.cubase de ır eklentisi mi var bi de?Pedal olarak Vox satchurator deneyebilirsin 2. el ucuzunu al ve ses kartına bağla sonra IR eklentisi bul ve cubase programında kullan.
Teşekkürler.Aslında satriani pedalları da alabilirim bilmiyom ekstra faydası olursa neden olmasın?Bence hiiç ekstra pedallarla uğraşmayın. Guitar rig ile "Always with me always with you" adlı şarkıyı çaldığınız ton bence pek fena da değil. Distorsiyon'u ve tizleri biraz arttırsanız daha da benzeyecek.
Guitar rig'i çok kurcalamak istemiyorsanız da, internette Satriani işlerine uygun guitar rig preset'leri bulursunuz mutlaka.
Behringer c3 mikrofonum var..Bir de marshall mg50cfx🙂 bir de behringer qx1002 mikserim var.Siz bilirsiniz tabii. Bir ara ben de guitar rig kullanmış, ancak guitar rig ile harici pedalları pek de kullanışlı bulmamıştım. Eğer guitar rig kullanacaksam, ihtiyacım olan her şey guitar rig'de bir şekilde buluyordum.
Diğer taraftan, eğer guitar rig kullanmak istemiyorsanız (ben şahsen istemiyorum) belki de uygun amplifikatör (ve hatta mikrofon) araştırmanız gerekiyordur.
Ooo. Her şeyiniz varmış zaten. Gerçekten neye ihtiyacınız olduğunu bulana kadar ellerinizdekileri biraz daha kurcalayın bence.
Örneğin "always with me always with you 'yu bir de pedallarınız+ ampli ve mikrofonla kaydetmeyi deneyebilirsiniz.
Bakın, arkadaş sizinkine benzer bir ampli ve GT8 kullanmış: