ya hayırr pamela.. okunuşunu sallayın kız pamela diyo ben duydum.😉
pink emi benziyoo...?? :? nasıl yani arkadaşım pink sert kız şarkılarıda öyle...pamela sewmli cici bici bi kız olmadı yani..fatalrockman demiş ki:bencede sesi çok güzel pink'ine benzetiyorum biraz.çıkış şarkısı dışında pek diğer şarkılarını dinleme fırsatım olmadı.radyoda dinlerim ama pek rast gelmedi.
neyse bir kaç kişi beğenmemiş pek ama albümü nedersiniz alayım mı ki ben?dinlemeye değer mi?
silent_guitar demiş ki:arkadaşlar ankaralı amatör grup diplomatic immunity'nin pamela ile olan ilişkisini bilen var mı?
yedikule zindanlarında eşlik ettiler,14 şubatta overall'da yine beraber çalmışlar.olayın iç yüzü nedir yani?bilgilerndirin beni!hiç bir şey bilmiyorum 😢
MorHatuN demiş ki:fırtınaları acayip iyi yorumlamış ya...
fena değil albüm..silent_guitar demiş ki:MorHatuN demiş ki:fırtınaları acayip iyi yorumlamış ya...
bana göre fırtınalar coverı yetersiz olmuş.yani parçayı tamamen bas gitar götürüyor.mesela nakaratta şöyle gaz bir gitar girse çok daha güzel olabilirmiş bana göre.ama yine de kötü değil kannımca.
silent_guitar demiş ki:MorHatuN demiş ki:fırtınaları acayip iyi yorumlamış ya...
bana göre fırtınalar coverı yetersiz olmuş.yani parçayı tamamen bas gitar götürüyor.mesela nakaratta şöyle gaz bir gitar girse çok daha güzel olabilirmiş bana göre.ama yine de kötü değil kannımca.