albumdeki nerdeyse butun sozler ve muzikler baskasına ait. bu bile sevmememe yeter. yazılanlarada katılıorum. bu kadın tribunlere oynuyor...
monster_girl demiş ki:ben de sevmem pek kendilerini...
pamela nın davulcusu eskiden bizim okuldaki senliklerde calardı okul mudurunun kızının grubundaydı ankta kendisini gormek mumkun ama adı neydi onu hatırlamıyorum bileniniz var mı?(eraydı sanırım)
forum kuralları demiş ki:8 ) TurkRock.Com forumları teenagelerin günlük enerjilerini harcamaları için yapılmış bir platform değildir. Rockçı popçu kavgaları, blue jean arka sayfasındaki türden atışmalara kesinlike izin verilmez. Buna örnek olarak "şu rockçıdır bu popçu" "bu harbi rockçı diğeri davayı para için sattı" "metallica mı megadeth mi?" "kahrolsun hiphopçular yaşasın metal" gibi 13-15 yaş muhabbetleri gösterilebilir.
...kadın pop müzik yapıyor işte bunu anlamak o kadar zor olmasa gerek..Şarkılarıyla pop dinleyicisini `rockçı` imajıyla da aramızdaki bazı rockçıları etkilemeye çalışıyor...Pop dinleyicisini bilmemde burdan anladığım kadarıyla rock aleminde pek para etmiyor bu...Necrobutcher demiş ki:kendisi bile diyorsa ben rock muzik yapmiyorum diye..bu forumda isi ne .. ortalik mali bunlar yeri gelir rap yaparlar yeri gelir sert rock'ci imajina burunurler...
baRock demiş ki:abi ben yeni melekte seyrettim.inanın ağzım açık kaldı.tarzı rock tır değildir o ayrı bir konu ama sahnede insanlarla iletişimi en azından insanların onun için belirli bir miktar para verip zahmet edip onu dinlemeye geldiğini kavrayabilmesi ve herkesle ilgilenmeye çalışması süperdi.ne zaman konseri olsa gitmeye çalışırım.
aynı gün ogün şanlısoy konseride vardı ki ben asıl onu seyretmeye gitmiştim iğrendim adamdan.neyse bu ayrı konu
pamelaya helal olsun.sevdim hatunu
ryaonair demiş ki:baRock demiş ki:abi ben yeni melekte seyrettim.inanın ağzım açık kaldı.tarzı rock tır değildir o ayrı bir konu ama sahnede insanlarla iletişimi en azından insanların onun için belirli bir miktar para verip zahmet edip onu dinlemeye geldiğini kavrayabilmesi ve herkesle ilgilenmeye çalışması süperdi.ne zaman konseri olsa gitmeye çalışırım.
aynı gün ogün şanlısoy konseride vardı ki ben asıl onu seyretmeye gitmiştim iğrendim adamdan.neyse bu ayrı konu
pamelaya helal olsun.sevdim hatunu
pamela'yı nisan'da saklıkent'te; mayısta ankara üniversitesi siyasal bilgiler fakültesi'nin inek bayramı şenliklerinde olmak üzere 2 kere en önden izledim. hatta artun ertürk sağ olsun konserde kullandığı penayı elime tutuşturdu saklıken'te.
evet pamela ben rock yapmıyorum desin, bir yandan "rock'çı takılsın", biz müziğini sorgulayalım filan bunlar bir yana hakikaten sahne performansı harika.
insanları nasıl coşturacağını biliyor, iletişimi gayet iyi. gayet pozitif. bu nedenle yine olsa yine giderim konserine çünkü hakikaten çok eğlendiriyor. ki ilk albümünü çok severim.
bu nedenle sezar'ın hakkı sezar'a deyip teşekkürlerimizi sunarız buradan.