delibassci demiş ki:Ufak bir düzeltme. Pankart Hacettepe şenliklerinde 17 Mayıs Çarşamba günü çıkacaktır.
peki eheh
delibassci demiş ki:Ufak bir düzeltme. Pankart Hacettepe şenliklerinde 17 Mayıs Çarşamba günü çıkacaktır.
koksal demiş ki:6-8le pankart 17 haziranda finaller ertesi üniversiteli arkadaslara kutlama niteliğinde bi sahne hazırlıolarmış,uzun süredir okuorum yorumları ve dayanamadım ben de bişiler yaziim dedim,sizi garajda izledim sahnenin yanından bana iyi ayak uydurdunuz doğrusu🙂 vocalinize bayılıorum ,cok yakısıklı,davulcunuzun metronomu cok iyi,sağlam bi davulcu ama biraz hareket etse erimez heralde🙂 gitaristiniz biraz huysuz galiba ama soloları çok sağlam annesinin karnından gitarla doğmuş gibi,basçınızın slap tekniği beni şaşırttı ,9-8lik ritme bu kadar iyi ayak uydurması çok etkileyici ,klavyeciniz inanılmaz bir insan🙂 bu kadar enstrumanına hakim,ritim kulağı bu kadar gelişmiş birine çok az rastlanır ,onu kaybetmemeye çalışın bence ,o vocalinize de söleyin ,benim de o kadar sexy bi sesim olsa bana da her prodüktör albüm yapardı .bu arada benim de bir grubum var ,grubumun adı : klavyeciniz cok sexy bir çocuk. Forum da ziyaret edebilirsiniz yorumlarınızı bekliorum. Başarılar!