PANTERA ve Zakk Wylde

Selamlar, nasılsınız ? Zakk Wylde'ın Pantera'da olması hakkında ne düşünüyorsunuz ? Uyumlu bir tercih mi gitarst için, Dimebagg imzasından çok kendi havalarını hissettirebiliyor konserlerde. Bu normal bir durum elbet her gitarist kendini göstermek ister günün sonunda bir tribuete grup değil ama Zakk Wylde ile birlikte yeni parçalar, albüm yapacaklar gibi de görünmüyor. Neler düşünüyorsunuz ? //#Muhabbet

Son düzenleme:
Sololari Dimebag gibi duyuran, yuzde yuz dogrulukla album kaydi gibi calan rastgele bir gitarist yerine sahnede hayatini kaybeden arkadasini anan ve bayagi kutur kutur de calan Zakk Wylde'i izlemeyi tercih ederim. Benim gorusum tabii ki.
Katılıyorum o mirası dimeın mirasını taşıyabilecek vede panteranın o kendi orijinal havasına en uyacak kişi Zakk

Bence Zakk Wylde ideal seçim. Bir defa Dimebag ile bir geçmişi var. Ayrıca tarz olarak da uyum sağladığını düşünüyorum. Adamın kendi bir çalış bicimi var ve öyle çalıyor. Ama oraya dime’ın tuşesini taklit etsin diye über teknik alakasız bir herif çıkarmalari saçma olurdu bence.

Zakk Wylde'ın, hem solo albümü hem grup albümlerinden aşina olduğumuz, kendinin kimliği haline gelen bol choruslu higain tonu bence Pantera'yla uyuşmamış. Çalışına sözüm yok istediği gibi değiştirsin ama en azından şu Dimebag'in kemikli kelleli paçalı gitar tonunu biraz taklit etseydi be...
Nedense Benanteyi de pek uyuşturamıyorum. Çok koşturuyor ya da geç kalıyor şarkıya. Tonu fena değil ama gümbür gümbür Tama kickleri duymak güzel hissettiriyor.

Zakk Wylde'ın, hem solo albümü hem grup albümlerinden aşina olduğumuz, kendinin kimliği haline gelen bol choruslu higain tonu bence Pantera'yla uyuşmamış. Çalışına sözüm yok istediği gibi değiştirsin ama en azından şu Dimebag'in kemikli kelleli paçalı gitar tonunu biraz taklit etseydi be...
Nedense Benanteyi de pek uyuşturamıyorum. Çok koşturuyor ya da geç kalıyor şarkıya. Tonu fena değil ama gümbür gümbür Tama kickleri duymak güzel hissettiriyor.
Çok güzel açıklamışsın, Zakk gerçekten kendi özünü gitarda bulmuş ve panterayla da uyumlu. Dime'ın yerine Zakk'ten bir başkasının da yakışmayacağını düşünüyorum. Fakat konserlerde adam gitarda tuşeyi değiştirip peşine çaldığı şarkıyı biraz değiştiriyor ve kulağa garip geliyor. Bazı ölçülerde çalım tekniğini değiştiriyor gerek yokken, hani çok kötü gelmiyor elbet kulağa ama garip geliyor. Zaten konserde gitar tonu Zakk diye kendini gösterirken ekstradan tuşede veya anlık tekniklerde de değişiklik yapması değişik bir sound çıkarıyor

Geri