Re: paranoya tekrar biralemde çıkmalı mı?
Thunder1 demiş ki:
Eğer öğrencilerin eğlenebileceği ender mekanlardan biri olan malum yerde müşteri artışını fırsat bilerek büyük biranın satışını durdurup bir kutu kola büyüklüğündeki birayı 5ytl den satmaya başlayan bir yerde tekrar çalmak isterlerse Paranoya bilir. saygılar hörmetler :twisted:
slm
😀 adamım biz zaten o işe amatörce yaklaştık we sende bazı şeylerden haberdar deilsin anlaşılan
biz orayı zaten sırf bizi dinlemeye gelen o azgın kalabalık için bıraktık biz o yere zaten baskı yaptık bira fiyatlarını artırırsanız insanları kazıklarsanız bırakırız dedik we sırf onların bu tawrından dolayı bıraktık.
sonra ne oldu?? bizi hakkaten dinleyen kişiler oraya birdaha ayak basmadı bazılarıda o yeri destekler bi biçimde fiyatlara aldırmadan tekrar gitmeye başladı tabiki o eski tadı bulamayınca o mekanda sinek awlamaya başladı..orası siwasta tek mekan olduğu için adamlar bunu kullandı..sanki öğrenci oraya gitmeye mahkummuş gibi dawrandılar.bu da onlara fena patladı her cumartesi en az 100 kişiye alışık olan mekan bir anda 40-50 kişiye düşünce diğer gruplara laf atmaya başladılar ((((gerçi bira fiyatı maksimumdayken bile yani son çaldığımız gün yine adım atacak yer yoktu ama
😀 )))) biz bu potansiyeli 3.5 yıllık bir grup olarak we yanlızca istediğimiz müziği yaparak sağladık herkesin istediğini çalmayarak sağladık belli bir tarz yaparak sağladık onlarda her grubu bizim gibi zannetti
😀
peki hiç bizim açımızdan düşündünmü hiç ???
orayı bıraktıktan sonra maddi anlamda iyi bir gelirimiz kesilmiş oldu..yani daha iyi sound elde etmek için daha kaliteli aletler alamadık bunun sıkıntısını bahar şenliklerindeki konserde yaşadım 2.sınıf aletlerle sahneye çıktım we hayatımın en kötü performansını sergiledim. ama işler artık eskisi gibi değil hatıra gönüle sahneye çıkmıycaz bir çıkarımız olduğu sürece çıkacağız sahneye. eğer bu işi ciddiye alıyosak profesyonel aletlerle sahneye çıkmamız gerekiyor işte o zaman sağlam bir grup olabiliriz tabiki bu aletlerin fiyatı 3-5 kuruş değil !!!
şimdi adamlar telefon açıp duruyolar gelin tekrar konuşalım diyolar eğer siz çıkmazsanız burayı restouranta çewircez diyolar canlı müziği iptal edeceğiz diyolar (tabi sözlerine ne kadar inanılır bilmem bize werdikleri sözlerin bir çoğunu tutmadılar )bizim koyduğumuz tepkiyi herkes koysaydı inanın bir daha orayla hayatta işimiz olmazdı...
hem ortada kesin bişey yok daha son konuşmayı yapmadık anlaşma falan yok yani ortada istediğimiz şartları ortaya sunarız kabul ederlerse dewam ederiz etmezlerse siwasta sadece konserden konsere görüşebiliriz artık...
😀