ilayza demiş ki:castelynsar'a
sevmeyen ölsün tabi ama tw den uzak olmana bağlıyorum bu msjı bende senle aynı şeyi kast ediyordum
bu arada şu 40 parça olayı hakkaten taktire şayan umarım sizi dinlemeye gelrbilirim eh her zaman nasiplenecek bölesi leziz nimetler çıkmıyor karşımıza.. hele de sivasta
ilayza demiş ki:valla çeşitli apptal etkinlikler istemiyorum ben var bir sürü grup ama biralemdeki cumartesileri özledim ben kendimi taksimde gibi hissediodum umarım yine aynen öyle olur....
hem az olsun öz olsun kısacası paranoya rock olsun 🙂
castelynsar demiş ki:evet arkadaşlar lütfen kişilerin özeline girmeyin!vandetta ve ilayza yorumlar için çok saolun. çarşmba biraleme görüşmek üzere 😀!!!!
warwickk demiş ki:satışa falan gelmediniz sinan.. size hbr vermeseydim o zaman satışa gelmiş olurdunuz.. durumları biliyosun, benim elimde olan bişe değil.. gruptan ayrılmam sizin için en ii şey olcaktı ve oldu.. provalara gelemiyodum açıkcası yüzüm kalmadı size karşı ama benden kaynaklanan bişe yok yoğun dönemime denk geldi ne yazıkki..kusura bakmayın sinan,feo,eray.. yolunuz açık olsun başarılar..
chrisblack demiş ki:mrb.beyler nete uzun zamandır ilk defa giriyorum hepinizi çok özledim...özellikle ilk programınızda yanınızda olmak istedim bugün gelicektim fakat engeller çıktı.....size ilk programınızda başarılar diliyorum sonraki programlarda parçalardan birini bana adayın kahpe olmasın...ehu ehu....hepinizi gözlerinizden öperim.................doldurunlan biralemi!!!