s_i__n demiş ki:pollux az konuşupta sağlam konuşan bir herif saolasın adamım zeus bize bir iş bağladı gidip gitmememiz bizim elimizde 🙂
EmilioDeCarro demiş ki:yeni besteleri sabırsızlıkla bekliyoruz zaten bassçımız sizinle irtibata geçmiş baya bir önce izin vermeniz halinde Vazgeçtim Kendimden adlı parçanızı ( Paranoya ) grubunun ismini belirterek yorumlamak çalmak isteriz arkadaşlar hepinize tekrar kolay gelsin diyoruz sivasa sevgiler ...
dlynch demiş ki:sinancım izledim youtube den görüntülerinizi.olay budur.grup budur.sivasta böyle işler yapılabiliyosa buralarda neler yapılır kimbilir?kardeş gruba başarılar.bekliyorum sinan ankaraya en yakın zamanda
EmilioDeCarro demiş ki:yeni besteleri sabırsızlıkla bekliyoruz zaten bassçımız sizinle irtibata geçmiş baya bir önce izin vermeniz halinde Vazgeçtim Kendimden adlı parçanızı ( Paranoya ) grubunun ismini belirterek yorumlamak çalmak isteriz arkadaşlar hepinize tekrar kolay gelsin diyoruz sivasa sevgiler ...
eMresTo demiş ki:bu arada cumhuriyet forumundaki sacma sapan olay sinir uclarımda yanmaya sebep olmustur...
sadeece bizim gibiler hosgörülü bakıyor herseye ve herkese...ama bunları gördükten sonra kimseye hosgörü yok artık benden..
KANSIZ DEVRİM OLMAZ....
Ze_uS demiş ki:Hay ben böle ünv!!!
Ne bıcım yerdır burası adam destek verecegıne neler yapıo