pissy demiş ki:izlediğim konser görüntüleri üzerine bikaç yorum yapmak isterim..kendi besteleriniz gerçekten çok sağlam.dinlerken büyük keyif aldım..fakat korn parçası,çeksene elini ve bir kulunu çok sevdim birbirinden acaip farklı ,bağımsız şarkılar..korn için biraz erken oldğunu düşündüm açıkçası..arabesk şarkı coverlamayıda biraz saçma buldum eğlenceli okadar şarkı varken..çeksene elinide bu şarkıyı coverlayan diğer grupla aynı olmuş..yada farklı çalıp söylediğiniz yerleri ben farkedemedim..bunlar gözüme ilişenler 😀 izmirden sevgiler..başarılar...
valla bu cevapta bana biraz ilginç geldi.ben korn çalmak için erken derken şarkıları çok zor sizin için erken çalamazsınız demek istememiştim.sadece bulunduğunuz yer ,seçtiğiniz diğer şarkılar ,onların arasında biraz sırıtmış geldi bana korn şarkısı..ama siz seviyormuşsunuz , ortak kararınızmış...sorun yok o halde..kolay gelsin..s_i__n demiş ki:pissy demiş ki:izlediğim konser görüntüleri üzerine bikaç yorum yapmak isterim..kendi besteleriniz gerçekten çok sağlam.dinlerken büyük keyif aldım..fakat korn parçası,çeksene elini ve bir kulunu çok sevdim birbirinden acaip farklı ,bağımsız şarkılar..korn için biraz erken oldğunu düşündüm açıkçası..arabesk şarkı coverlamayıda biraz saçma buldum eğlenceli okadar şarkı varken..çeksene elinide bu şarkıyı coverlayan diğer grupla aynı olmuş..yada farklı çalıp söylediğiniz yerleri ben farkedemedim..bunlar gözüme ilişenler 😀 izmirden sevgiler..başarılar...
slm arkadaşım korn çalmak erken derken neyi kastettiğini bilmiyorum ama grupta korn a en kıl eleman benim we bu grubun parçalarının ne kadar kolay olduğunu göz önünde bulundurmanı isterim erken lafın çok ilginç bu grubun neler çalabildiğinin farkında olmayan bir çok kişiye bu lafım... 😆 biz ne hoşumuza gidiyosa onu çalmayı tercih ediyoruz ben sewmiyorum diye korn çalmıycak değiliz heralde bunlar tamamen ortak karardır sewgiler saygılar ........
s_i__n demiş ki:sonynin düzenlemiş olduğu müzik yarışması unistarın bölge elemeleri siwasta gerçekleşecektir yer c.ü besyo çim sahası tarih 24 mayıs paranoya nında sahne alacağı organizasyonda yaklaşık 15 grup (hemen hemen hepsi başka şehirlerden gelecek olan amatör gruplar) jüri önünde canlı performans sergileyecektir desteklerinizi bekliyoruz
yarışma için detaylı bilgiyi
www.muzigiseviyorum.com
adresinden edinebilirsiniz
pissy demiş ki:valla bu cevapta bana biraz ilginç geldi.ben korn çalmak için erken derken şarkıları çok zor sizin için erken çalamazsınız demek istememiştim.sadece bulunduğunuz yer ,seçtiğiniz diğer şarkılar ,onların arasında biraz sırıtmış geldi bana korn şarkısı..ama siz seviyormuşsunuz , ortak kararınızmış...sorun yok o halde..kolay gelsin..s_i__n demiş ki:pissy demiş ki:izlediğim konser görüntüleri üzerine bikaç yorum yapmak isterim..kendi besteleriniz gerçekten çok sağlam.dinlerken büyük keyif aldım..fakat korn parçası,çeksene elini ve bir kulunu çok sevdim birbirinden acaip farklı ,bağımsız şarkılar..korn için biraz erken oldğunu düşündüm açıkçası..arabesk şarkı coverlamayıda biraz saçma buldum eğlenceli okadar şarkı varken..çeksene elinide bu şarkıyı coverlayan diğer grupla aynı olmuş..yada farklı çalıp söylediğiniz yerleri ben farkedemedim..bunlar gözüme ilişenler 😀 izmirden sevgiler..başarılar...
slm arkadaşım korn çalmak erken derken neyi kastettiğini bilmiyorum ama grupta korn a en kıl eleman benim we bu grubun parçalarının ne kadar kolay olduğunu göz önünde bulundurmanı isterim erken lafın çok ilginç bu grubun neler çalabildiğinin farkında olmayan bir çok kişiye bu lafım... 😆 biz ne hoşumuza gidiyosa onu çalmayı tercih ediyoruz ben sewmiyorum diye korn çalmıycak değiliz heralde bunlar tamamen ortak karardır sewgiler saygılar ........