herkes gibi....
selamlar bende kartal . kaytlar sırasın paranoya elemanları beni hatırlayacaklardır. yaklaşık 20 dakikadir yazılan herşey okuyorum ve ortak olarak söylnene bir şey var. " Sivas'ta bunu nasıl yaptınız" arkadaşlar etmeyin tmam sivas küçük bir şehir ama o kadar da herşeyden aciz bir şehir değil. belki ihtiyacın olan birşey anında bulamıyorsun ama 1 gün içerisinde de temin edebiliyorsun. Cumhuriyet Üniversitesinin Hayvan gibi stüdyosu var gir kayıdı al kimse sana dur demez. sivasta çok kaliteli rock dinleyicisi var otur o adamlara dinlet eleştirilerini al. Sivasta hem müzik eğitimi blümü , hem müzik bilimleri hemde mizik tenknolojisi olmak üzere 3 farklı bölüm müzik eğitimi alan ve eleştiri yapabilecek 300 kişi var en az ki paranoya sivas ta zaten bir marka. Bu adamlar işi biliyorlar ve yapıyorlar ellerine sağlık. Ben sivaslı değilim ama sivas o kadarda imkansız bir şehşr değil buna sda inanıyorum. Ben samsunluyum ve 2,5 senedir sivastayım ve evimin bir odasını stüdyo yaptım. Kullandığım cihazların bir çoğu sivasta yok ama istendikten sonra halledilebiliyor.DuMaNiST-HaLiMiZ-DuMaN demiş ki:Sivas'ta rock grubu olmak cok zordur eminimki bu gruba göstermiş oldugu basarıdan dolayı secgilerimizi iletiriz
[ Tansiyon 12.8 ]