F
flavinvokal
olim bugün sana baya teşekkür ettim... tekrar teşekkürler yavrum benim..🙂 paranoyaya konserlerinde başarılar diliyorum
snnP demiş ki:arkadaşlar winston soft ile yakında kafe BİYERDE de birlikteyiz gün v saat çok yakında
(kafe biyerde atatürk caddesi ile kongre lisesinin oralarda bi arada tam adres o da yakında herşey çok yakında yakın.)
dlynch demiş ki:bazı sinek vızıltıları hakkımda epey atıp tutmuş(baş harfi FEO olandan)kendisi hatırlatmadan geçemiycem en son 150 - 0 filan yeniyodum kendisini.ayrıca sinan ve benim esprilerimi birebir taklit ederek komik olmaya çalışmış.hatta komik olmuş seviyesizleşerek(151- 0 oldu canım)şimdi ona burdan şu tehditi savurmak istiyorum:
EÐER ESKİŞEHİRDE ''ANKARAYA NASIL GİDERİZ'' DİYE SORDUÐUM ÇOCUÐUN, YADA BİZİ RADARA YAKALAYAN ''POLİS'' İN DURUMUNA DÜŞMEK İSTEMİYOSAN EFENDİ EFENDİ OTUR CANIM.yoksa günah benden gider .
son olarak : şu gördüğün davul YAMAHA, girsin popona amerikanın en güzide eyaleti
OKLAHOMA,eğer az geldi daha yokmu dediğini duyar gibiyim,üstüne girsin teker üreticisi YOKOHAMA(hadi canım 300 - 0 ) 😀 😀 😀 😀