Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben gitarımı geliştirmek istiyorum ama türkiyede parça satan yer bulamadım elimde jackson rrx24 var bu gitara floyd rose original ve seymour duncan ahb-1 takımı takmak istiyorum bu parçaları yada benzerlerini nereden bulabilirim
parça bulmak?
yani mağaza adresi mi soruyorsun?
online hepsi var... en başta mydukkan, sonra diğer tüm büyük müzik mağazaları ... Zuhal, Dore, Senkop, Cangöz vb
Gitar köprüleri, bas köprüleri, mandolin, ukulele köprüleri, gitar burguları, gitar akort kulakları, elektro gitar manyetik, bas gitar manyetik, tel ve aksesuarları satış mağazası. Gitar bas modifiye. Guitar Parts Online Sales. Fender parts, Gibson parts, guitar bridges, tune o matic bridges, dr...
Gitar köprüleri, bas köprüleri, mandolin, ukulele köprüleri, gitar burguları, gitar akort kulakları, elektro gitar manyetik, bas gitar manyetik, tel ve aksesuarları satış mağazası. Gitar bas modifiye. Guitar Parts Online Sales. Fender parts, Gibson parts, guitar bridges, tune o matic bridges, dr...
parça bulmak?
yani mağaza adresi mi soruyorsun?
online hepsi var... en başta mydukkan, sonra diğer tüm büyük müzik mağazaları ... Zuhal, Dore, Senkop, Cangöz vb