Çakma Babymetal 🙂
Kıyafet/görünüş anlamında deyip düzelteyim. Genç arkadaşlara yönelik olmuş, bana hitap etmedi.
bir de traş konusu var... aman aman 😂Japonların uzaylı olduğuna dair birkaç internette yazı okumuştum delilerinden biri de bu videolar oldu. 80'lerde başarılı Japon rock-metal grupları vardı ama bu 2000 sonrası baby metal mi desem progresif grindcore-hardcore mu desem ne diyeceğimi bilemediğim bu türü anlayamadım doğrusu, dünya çapında tvlerde milyarların izleyeceği konserlerin olacağını düşünmüyorum. progresif olmaları dışında dream theatre ile alakası yok en fazla dürüm tiyatrosu olur yani. Les paul'u abimizin altındaki japonca başlıklı video ise tamamen uzaylı yani sonradan stop kısmında baby metal'e bağladı herhalde. Adamların cem yılmaz'ın dalga geçtiği konulu videoları blurlu, metal türleri bir değişik, enterasan yemek-balık kültürü var, bir yandan asya'nın en vahşi toplumu(2. dünya savaşı birim 731), bir yandan bahçe düzenleme kültürü, bir yandan yaşlılara saygı bir yandan çocuk tecavüzü ve kadına şiddet- tecavüzün gelişmiş bir ülke olmasına rağmen inanılmaz yüksek olması, mafyası vs vs.. kendi adalarında kalmaları güzel olmuş. Dünyaya yayılmasınlar.
Yok hocam o dediklerim zaten prog değildi metal olarak örnek verdim güzel riffler çıkarıyorlar genelde ve hayal güçleri yüksek severim konnicivalari 😀 yalnız şuan en beğendiğim Japan genc gitarist olarak şu; gerçekten inanılmaz.K-pop henüz sevdiğim birşeye denk gelmedim, Türk pop gibi daha basit düzenleme seviyor sanırım onlar. 2'şer parçalarına baktım örnek verdiğiniz grupların ama benim örneklerimdeki progressive elementleri bulamadım, daha bakarım ama vaktim olduğunda. Element'ten kastım, Thank you scientist mesela ayrıca severim. Metal gene değil ama içerikte zenginlik var, 1-2 parçasını açın ne demek istediğim hemen belli olacaktır
bir de traş konusu var... aman aman 😂
K-pop mu bilemem ama bunu dinleyin bi bakın çok enteresan ezgiler ancak konniçivalar yapar bunları 😂lol eyvallah 😀