barboros 1 Kasım 2004 #65 calısmaya devam ozlem rep. artırıyoruz 🙂) 1 hafta sonra baslıcaz heralde programa baska bi barda
jan 3 Kasım 2004 Konu Sahibi Konu Sahibi #66 barboros demiş ki: 1 hafta sonra baslıcaz heralde programa baska bi barda Hepsini görmek için tıklayın... evet tam bir hafta sonra 🙂 . . .
barboros demiş ki: 1 hafta sonra baslıcaz heralde programa baska bi barda Hepsini görmek için tıklayın... evet tam bir hafta sonra 🙂 . . .
jan 10 Kasım 2004 Konu Sahibi Konu Sahibi #69 jaglar demiş ki: az kaldı millet Hepsini görmek için tıklayın... Bayramdan sonra inşallah.....
barboros 14 Kasım 2004 #73 Bu gün dummy deyiz arkadaslar farklı ve kaliteli bir repertuar dinlemek isteyen herkesi bekliyoruz...
Bu gün dummy deyiz arkadaslar farklı ve kaliteli bir repertuar dinlemek isteyen herkesi bekliyoruz...
U uLs 15 Kasım 2004 #76 vaaay hadi hayirlisi! cok sevindim be yav! gelemedim zira babam burda..e caney artik bi el opmeye gelirsin 😆
vaaay hadi hayirlisi! cok sevindim be yav! gelemedim zira babam burda..e caney artik bi el opmeye gelirsin 😆
jan 18 Kasım 2004 Konu Sahibi Konu Sahibi #80 Bu cumartesi başlayan sınavlarına(sınavlarımıza) rağmen alp seni de bekleriz,zor bir ihtimal de olsa : )
Bu cumartesi başlayan sınavlarına(sınavlarımıza) rağmen alp seni de bekleriz,zor bir ihtimal de olsa : )