YiGo demiş ki:Arkadaşlar bugun Dip Bar'daki konserimize gelen ve bizi dinleyen herkese çok teşekkürler...
Organizasyon ekibinin de gerçekten başarılı olduğunu söylemek istiyorum onlara da ayrıca teşekkürler...
Herkese tebrikler ve başarılar...
fulya_m_o_r demiş ki:Valla konser baya iyiydi arkadaşlar ellerinize sağlık 😉 playlist gayet hoştu,özellikle forgotten hopes'da uçtum 🙂 dersaneyi astığıma değdi gerçekten, bi dahaki konseri bekliyoruz hadi bakalım 😀
barker demiş ki:Öncelikle tanıştığıma tekrar memnun oldum gerçekten anlayışlı ve sağlam bi ekipsiniz.Eminim kısa sürede duyulan isminiz gösterdiğiniz güzel performanslar sayesinde yakında sizleri iyi yerlerde göreceğiz..
Çok iyi bi performans izledik gerçekten çok başarılıydı..Bizde elimizden gelei yaptık biraz sağlık problemleri yüzünden bizim performansımız düşüktü umarım ileride daha iyi organizasyonlarda birlikte çalışmak nasip olur..Bende size anlayışınız ve güzel performanızdan dolayı teşekkür ederim...Başarılar görüşmek üzere...
Saygılar..
Onursal Tuncer
Sniff Organizasyon
teşekkürler iskender abi yorumun için🙂play listiniz çok güzelmiş özelllikle deep purple black night çalmanız çok hoş çalınbiyerlerdede gelek sercanla adilede yeni gruplarında başarılar dilerim