- Konu Sahibi Konu Sahibi
PayDay bu akşam Naz Bar'da partide!herkesi bekleris,Vertigo veIllegal'de çalacak...
saygılar,sevgiler,hürmetler...
saygılar,sevgiler,hürmetler...
Aril demiş ki:Opustaki parti olayı nasıl bir şey ve İzmir Rock topluluğundan kasıt nedir?
abi çok teşekkür ederiz.hali hazırda düzenlenmiş bestelerimiz var hatta programlarda ya da partilerde çalıyoruz zaman zaman,yalnız kaydımız yok,kayıtları da halledebildiğimiz zaman buralardan ulaştırıcas herkese 🙂jazzgrr demiş ki:hakkaten güzel müzik .beste yapın lütfen.
saygılar...
onursal demiş ki:Kayıdı dinledim. Elinize sağlık. Şarkıya ve kayıda objektif bir açıdan bakınca başarılı olmuş bence. Ancak kafama takılan bir soruyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Başlığınızda tarz olarak blues ve rock'n roll yazıyor. Astığınız ilk kayıt olarak şarkının biraz daha bu tarza yakın olmasını bekliyordum ancak bu konuda hayal kırıklığına uğradım açıkcası. Şu an merak ettiğim playlistiniz genel olarak bu tarza mı yakın yoksa bu şarkıyı blues ve rock'n roll lar yanında sevdiğiniz bir şarkı olduğu için mi kaydettiniz? Ben daha çok blues ve rock'n roll türüne yakın kayıtlarınızı dinlemek isterim. Daha çok bunları merak ediyorum kendi adıma.
Sevgiler, başarılar.
Jive demiş ki:ewt gerçekten güzel bi cover olmuş.sizden birçok kez dinlememe rağmen sıkılmadım.ama hatırladığım kadarıyla birkaç tane de beste var hazır elinizde.yanlış hatırlamıosam çalmıştınız sahnede.rock n roll-blues tarzı bişiydi.hareketliydi.oldukça iyiydi 8) .bu tarz kayıtlar da beklioruz sizden arkadaşlar.
sinan bu arada yeni bass ın hayırlı olsun.göremedim seni bayadır.burdan söleyim dedim.umarım çok güzel bestelere,şarkılara imzanı atarsın gitarınla 😉
bu arada, son günlerde gelemioruz sizi izlemeye kusurabakmayın.en kısa zamanda gelicez.hepinize selamlar.başarılar.