Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fender olayına ben de katılıyorum. Güzel bir Overdrive pedalı ile tek kanal bir Fender işinizi görecektir. Ayrıca hocam imzanızı çok beğendim. Kaça satıyorsunuz? 🙂
Evh 5150 nasıldır peki? 50 watt olanı mesela.
Edit: Bu arada kusuruma bakmayın belirtmeyi unutmuşum: Evet metal çalmayacağım (çok nadiren bir kaç şarkı çalarım) ama yine de hi-gain bir amfi arıyorum.
EVH özelliği her yola gidebilmesi. Fender üretimi olması muazzam bir cleane sahip oldugu anlamına geliyor pedalla bunu nereden nereye cekersen cek. Death de cal blues da
EVH özelliği her yola gidebilmesi. Fender üretimi olması muazzam bir cleane sahip oldugu anlamına geliyor pedalla bunu nereden nereye cekersen cek. Death de cal blues da
Evh 5150 nasıldır peki? 50 watt olanı mesela.
Edit: Bu arada kusuruma bakmayın belirtmeyi unutmuşum: Evet metal çalmayacağım (çok nadiren bir kaç şarkı çalarım) ama yine de hi-gain bir amfi arıyorum.
ENGL fazla scooped , high gain alacaksan illa ki senin aradığın amfi aslında Fender. JCM 800 alacaksın yada JCM 900 , JTM 30, JVM 410. En genel kullanılan high gain amfi geçmişte de günümüzde de Marshall'dır.Adamlar yapmış maceraya gerek yok.