mexes demiş ki:
arkadaşlarıyla gidip dönecek yanından birisiyle geçirtir dediğin gibi bunun yanında analog pedal, speaker, askı getirse sorun çıkartırlarmı ayrıca classic 30 head nasıl bi amfidir ben kullanmadım daha önce fx loop çıkışı ve foot swicth çıkışı yok sanırım önerebilceğin başka modeller varmı Peavey Tube Vypyr head e baktım üzerinde efekt modellemeleri var bu yüzden pek ısınamadım bu amfiye
bavula sigacak seyler icin sorun yok, pedaldir askidir problem degil. speaker'i guzelce bubble-wrap falan yapsin, sakatlanmasin iceride. Kutularla koymasin bence bavula, bosuna ekstra yer kapliyorlar.
Senin calmak istedigin muzik turu ne? Classic 30 rock'tan (bir booster) ile thrash'e kadar gidebilir. Ama daha ilerisi icin yeterli olmaz bence.
Kac watt'a kadar istiyorsun? Evde mi calacaksin, barlarda falan mi? Barsa kac kisilik? PA duzeni var mi, vs. Bir suru soruya cevap vermen lazim
🙂
Ben sadece evde (apartman dairesi) caliyorum, amfim 5 wattlik, ve ev icin cooooook fazla. Sesi 2nin uzerine getiremiyorum. 1 watt bile fazla ev icin yani. Benimkinde hem effect loop, hem de footswtch var. Loop'ta switch var rack ve pedal efektleri ile kullanabilmek icin (+4, -10 db). Almanya uzerinden bulabilirsin belki oyle birsey istersen.
Eger evde calacaksan bir Vox VT30 (hatta 15) falan al Turkiye'den, hibrid amfi (yari tuplu), o yeter bence.
Amfi getirince bir de voltaj sorunun olacak (ABD 120V, 60Hz; TR 220V 50Hz sanirim). O konuda uzun bir tartisma olmustu gecenlerde. O topic'i bulmaya calis.