Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
9V DC center negative 500ma veya daha üstü bir adaptöre ihtiyacım var. İnternetten araştırdım ama çok anlamadım. Eğer elektrikçi önerirseniz ankara içi önereceğiniz dükkanlara da gidebilirim.
Joyo JP06W Güç Dönüştürücü 5-9V USB Güç Dönüştürücü&Noise Blocker en uygun fiyatla mydukkan'dan satın al! Kampanyalar, avantajlı fiyatlar MyDukkan'da
www.mydukkan.com
2 bundan 2 de powerbank aldım yıllardır bu şekilde kullanıyorum tek şarj ile haftalarca gidiyor. Artı olarak parazit, cızırtı vs gibi seslerden de kurtulmuş oluyorsun.
Çoklu power supplylar satılıyor. Gerilim, akım ve polarite uyduğu sürece bunlardan kullanmak çok daha iyi olacaktır. Bu nedenle sormuştum ancak çıkışı 500ma veren bir power supply gelmedi aklıma internette araştırmak lazım.
Power supply düşünmeyeceksen neredeyse bütün elektronikçilerden temin edilebilir sadece "center negative" ifadesini elektronikçilerin anlayacağı dilden "artı şase" şeklinde söylemek gerekebilir.