Pedal çantasını çekçekli valize dönüştürmek mümkün mü?

Gigbage tekerlek eklemek gibi bir projem vardı önce.
Ancak pedal çantam için çözüm bulmak daha pratik gibi geliyor. Ayrıca herşeyi gigbag içerisine sığdırsam bile onları stüdyoda yeniden kurmak zorunda kalıyorum.
Diğer taraftan, en küçük çekçekli valizle bile de bu anlamsız bir iş gibi geliyor. Küçük boy valizin kapak kısmı içerisine uygun materyal ile pedalları sabitleyip bunu pedalboard gibi kullanmak mümkün olabilir; ama valizin geri kalanını ne yapacağız?

Ama elimde içi cırt cırt ile kullanmaya müsait bir pedal çantası var (aslında iki tane var), pedal board olmadan da pedalları sabitleyebiliyorum bunların içine.
Bunları bir tür çekçekli valize dönüştürmek inanılmaz pratik olurdu diye düşündüm.
Var mı böyle bir işe girişmiş olan? Ya da bunu icat etsek köşeyi döner miyiz? 🤣

Boss düşünmüş.
Bu BOSS'un anası güzel mi 🤣
Herifler prosesör fiyatına çanta yapmış. Şimdi bizim esnaf çıkıp "ben bunu onda birine mal ederim" dese "tasarımı çaldın" diye linç ederler🙂
En kötü ihtimalle pedal çantasını şuna koyar taşırım, BOSS'a da zırnık vermem🤣:

Ankara’da “Rubber Case” markası ile üretim yapan Baysal Çanta ile görüşmenizi öneririm. Instagram’da @yenibaysalcanta hesabı ile ürünlerinin görsellerini paylaşıyorlar. Ben geçen yaz Fractal Audio FC-12 midi pedalı için ölçü vererek tam tarif ettiğiniz gibi bir taşıma çantası yaptırmıştım; hala çok beğenerek kullanıyorum. Çanta bana Temmuz 2023’te 2.000 TL’ye mâl olmuştu bu arada. Enflasyon hesabıyla bugünkü maliyetini aşağı yukarı tahmin edebiliriz diye düşünüyorum.

Benim için yaptıkları çantanın fotoğrafları aşağıda:

Öndeki küçük bölmelerden birine FM3 (alttaki göz), diğerine de (üstteki göz) 2 adet Boss FV500 koyarak ekipmanı rahatlıkla ve güvenle taşıyabiliyorum.

Umarım arayışınıza katkı sağlar. Kolaylıklar diliyorum.

Ben bir dönem şuna benzer bir şey kullanmıştım. Bayağı da işimi görmüştü.
Pedalboardu tutusun diye üst kapak kısmında köpük yada kalın sünger kullanmıştım sanırım. Zaten kablodur, adaptördür vs her zımbırtıyı alacak gözü de vardı. Bayağı kullanışlı idi.

images-13.webp

Bu BOSS'un anası güzel mi 🤣
Herifler prosesör fiyatına çanta yapmış. Şimdi bizim esnaf çıkıp "ben bunu onda birine mal ederim" dese "tasarımı çaldın" diye linç ederler🙂
En kötü ihtimalle pedal çantasını şuna koyar taşırım, BOSS'a da zırnık vermem🤣:
Boss un anası güzel mi bilmiyorum ama biz TR de dümdüz fakirleştiğimiz için herşey çok pahalı görünüyor o kesin. ☺️

Paylaşırken bunu alın diye değil de, valize dönüştürmek pratik olurdu dediğiniz için paylaştım. Sizin de belirttiğiniz gibi yerli birileri yapmış zaten bir benzerini. (yenibaysalcanta)

Boss un anası güzel mi bilmiyorum ama biz TR de dümdüz fakirleştiğimiz için herşey çok pahalı görünüyor o kesin. ☺️

Paylaşırken bunu alın diye değil de, valize dönüştürmek pratik olurdu dediğiniz için paylaştım. Sizin de belirttiğiniz gibi yerli birileri yapmış zaten bir benzerini. (yenibaysalcanta)
Şu aşağıdaki modelin çekçek mekanizması çıkıyormuş:

Böyle bir şeyle pedal çantasını birleştirmek çok daha pratik olur gibi geliyor.
Baysal Çanta iyi iş çıkarmış gerçekten ama, o custom iş tabii. Zaten işin "içinde" Fractal var.
Ben ise Çin malı ağırlıklı setup için biraz daha mütevazi bir çözüm bulurum gibime geliyor 🤣

Geri