Pedal,Manyetiğin en iyi sesini mi verir yoksa daha mı?..

Gitarını seviyorsan amfini sat, sonra yeni bir amfi al. Ama şimdi kendi gitarını al. Amfiyi önce dene. Belki de beğenmeyeceksin. Belki başka amfilere bakacaksın. Benden bu kadar.

Abicim distortion az geliyor ne demek ya kafam yandı ?! O amfiden ben de kullandım zamanında...

Gain'i açıyor musun ?
Aradığın şey overdrive da sen mi bilmiyorsun?

Blackstar ID Core serisinin distortion tonları nasıl yetersiz geliyor ya? Seriyi biraz daha itseler sırf distortion olarak çıkacaklar fabrikadan, nasıl yetmiyor, neye yetmiyor? EQ yapmayı bilmiyor olabilir misiniz? Ki overdrive presetleri bile cayır cayır ritim distortion tonu veriyor.

Blackstar ID Core serisinin distortion tonları nasıl yetersiz geliyor ya? Seriyi biraz daha itseler sırf distortion olarak çıkacaklar fabrikadan, nasıl yetmiyor, neye yetmiyor? EQ yapmayı bilmiyor olabilir misiniz? Ki overdrive presetleri bile cayır cayır ritim distortion tonu veriyor.
Vallahi ben blues gitaristi olmama rağmen o amfideki overdrivela Buckethead bile çalabiliyordum beni tatmin ediyordu.Arkadaş muhtemelen ayarlarını beceremedi.

Geri