Herkese merhaba. Kontrol etmesi zor ve büyük bir pedalboardım var. Bir efekt Switcher almak istiyorum. Reverb, delay, chorus ve looper pedallarımı amfinin send/ return girişinden bağlıyorum. Bir Switcher almam halinde bu bağlantıyı nasıl yapmalıyım? Reverb ve looper pedallarımı yine amfiye aynı şekilde bağlamaya devam edeceğim. Onları sürekli kullanmıyorum. Ama delay ve chorus pedallarımı Switchera Drive pedallarından sonra dahil etmek istiyorum. Bu bir sorun yaratır mı? Yani amfinin döngüsüne bağlamış gibi bir ton alabilir miyim? Diğer bir sorum ise noise gate pedalı ile ilgili. Drive pedallarımı boss ns1x’in fx döngüsüne bağlıyorum ve sağlıklı çalışıyor. Switcher aldığımda bu bağlantıyı nasıl yapacağımı da merak ediyorum. Aşağıya pedallarımı ve sinyal zincirie ekliyorum. Umarım anlatabilmişimdir. Şimdiden teşekkürler. Sevgiler.
Gitar > digitech freqout > xotic xw1 wah > karl martin andy timmons compressor > xotic rc booster > boss ns1x input. Boss ns1x send > xotic be be pre amp > ibanez ts808 hw > keeley super AT > jhs AT+ > boss eq200 > boss ns1x return. Boss ns1x output > amfi input. Amfi send > jim dunlop dvp4 mini volume > laney bcc spiral array chorus > keeley andy timmons halo delay > neunaber immerse reverberator mkii > digitech jamman solo hd > amfi return.
Gitar > digitech freqout > xotic xw1 wah > karl martin andy timmons compressor > xotic rc booster > boss ns1x input. Boss ns1x send > xotic be be pre amp > ibanez ts808 hw > keeley super AT > jhs AT+ > boss eq200 > boss ns1x return. Boss ns1x output > amfi input. Amfi send > jim dunlop dvp4 mini volume > laney bcc spiral array chorus > keeley andy timmons halo delay > neunaber immerse reverberator mkii > digitech jamman solo hd > amfi return.