@Duke_of_Rock ben izmirde yaşıyorum. Online satış sitelerinde buldum şimdi 25mm 1m 30 TL. Dediğiniz gibi kaliteli ise fena fiyat değil. Ufak bir board için 60 TL gider gene ama sağlamsa değer. Teşekkürler bu arada 🙂
@Duke_of_Rock ben de biraz zor buldum çünkü velcro yazınca çıkmıyor 😀
marintekstore.com: Tente Malzemesi (yapışkanlı modeli) 29.11 TL / Metre
marintekstore.com: Tente Malzemesi (yapışkansız modeli) 13.60 TL / Metre
Ben başka bir yerden yapışkansız alıp çift taraflı bant ile uyguladım ama sonuç kötü olmuştu. Çift taraflı bant kumaş dokusuna sağlıklı bir şekilde tutunamıyor.
@Duke_of_Rock ben de biraz zor buldum çünkü velcro yazınca çıkmıyor 😀
marintekstore.com: Tente Malzemesi (yapışkanlı modeli) 29.11 TL / Metre
marintekstore.com: Tente Malzemesi (yapışkansız modeli) 13.60 TL / Metre
Ben başka bir yerden yapışkansız alıp çift taraflı bant ile uyguladım ama sonuç kötü olmuştu. Çift taraflı bant kumaş dokusuna sağlıklı bir şekilde tutunamıyor.
tesekkurler, sadece evde caliyorum, o yuzden pek ihtiyac yok. zaten artik pek de birsey alinamaz bu saatten sonra.Abi çok iyi bourd un bence bunu bi footcontroller ile taşlandırabilirsin aslında
Bunlarin kablosiyla Mex Fender aliniyor. Bi switcher yuzunden hem kablo maliyeti artiyor hem de boardda sadece acip kapamaya yarayan pedala onlarca para dokuluyor. Gitti o zaman bi USA Fender parasi.Dağıtmıştım, bir kaç revizyon ile geri topluyorum. Bir daha dağıtırsam ne olayım. Lanet olsun.
Kablolaması kaldı, karantina meşguliyeti...136161 eklentisini görüntüle
Dağıtmıştım, bir kaç revizyon ile geri topluyorum. Bir daha dağıtırsam ne olayım. Lanet olsun.
Üstad efektlerin kapladığı yere ya da yarattığı karışıkliga değiyor mu ? Hakkaten meraktan sordum çünkü vazgecemiyor da olabilirsiniz. 2 tane eventide h9 tarzı birsey ya da fractal fx8,hx effects gerci onlar da kuçuk degil, belki karışıkligi giderebilir.
Dağıtmıştım, bir kaç revizyon ile geri topluyorum. Bir daha dağıtırsam ne olayım. Lanet olsun.