Nedir bu V3'ün olayı?
B
The Paul Cochrane Timmy 15th Anniversary Pedal brings about a few changes to the venerable Timmy. But don't worry! At its heart it is essentially the same pedal, but with some considerable tweaks.
1) The external switch is now a gain boost, offering far more gain range than any previous version of Paul's pedals.
2) The amount of overdrive from the Gain pot has actually been reduced so that it works much better with BOTH positions of the Gain Boost switch. It's now easier to dial in precisely where you want the breakup level to be.
3) Non-reversed Bass & Treble pots. The non-reversed pots addresses those that wished for a more intuitive and conventional knob function. No more turning the bass and treble knobs up to reduce the frequencies.
4) The symmetrical/asymmetrical clipping switch has been moved to an internal dip switch, which is the previous top and middle position of the switch.
- Özetle bass ve treble potları artık ters değil düz çalışıyor.
- Simetrik/Asimetrik anahtarı dip switch olarak kasanın içine taşınmış.
- Bu anahtar yerine ise gain boost anahtarı koymuş.
- Pedalın toplam gainini de gain boost ile daha iyi çalışsın diye azaltmış.
Bir de 1458 opamp takmış. Ancak ne kadar büyük fark yaratır bilmiyorum.
V3’ün ilk serisinden alacaktım da arkadaşımın dönüş tarihine ancak yetişecek gibiydi; ki o güne kadar söylenen stoğa geliş tarihleri hep ertelenmişti. Ben de Paul ile iletişime geçtim, benim için bir tane yetiştirebileceğini söyledi ancak sonradan yalan oldu. Neyse ki, V2’nin tam anlamıyla ‘son’ partisinden bir tane alabildim. Paul’den de bir daha ses çıkmadı. V3 ise aylar sonra piyasaya çıktı. Hemen ardından da MXR Timmy çıktı. Adamı en yoğun döneminde darlamışım 😬 Boşuna gaza gelmişim gerçi, v2, v3 vs. fark etmez kısacası muhteşem pedal işte.
Amerika’dan alabilen kaçırmasın alsın. Keza stoklara geldiği gibi dakikalar içinde bitiyor. Sonra millet reverb’e üzerine 50-100$ ekleyip koyuyor. Beğenmeyen anında satabilir.