V
vedatpirali
yiğit özgür ve serkan altuniğne karşılıklı sayfalarıyla ilk açıp okduğum iki insan ve çok eğlenceli bir tarzlrı var birazcıkda bnziyormu ne
espri benzerliğinden söz edilebilir fakat çizimler çok farklı.vedatpirali demiş ki:yiğit özgür ve serkan altuniğne karşılıklı sayfalarıyla ilk açıp okduğum iki insan ve çok eğlenceli bir tarzlrı var birazcıkda bnziyormu ne
o uyarı yazısını ilk görünce bayağı bir şaşırdım.deerrudolf demiş ki:Bu haftaki Penguen'in Lombak köşesinde bir uyarı var. 230. sayıda engelliler ile ilgili çizilmiş bir karikatürün terbiye sınırlarını aştığı sebebiyle özür dilenmiş. Böyle bir şey yapmaları hoşuma gitti. Bundan sonra daha dikkatli olurlar sanırım.
Yine bu haftaki Penguen'den bahsedeceksek Ersin'i es geçemeyiz. Harika bir köşe. Kesinlikle okuyun...
evet sonuçta o uyarıdan haberimiz olmasaydı belki de yapılacak yeni bir hatadan da haberdar olamayacaktık.deerrudolf demiş ki:İşin daha ilginci ve biraz da ayıbı, onlar o uyarıyı asmasalar belki hiçbirimizin dikkatini ve tepkisini çekmeyecekti karikatür. Bu anlamda uyarının biraz affettirici yanı olduğu kesin.
çok iyi oldu gerçekten... çarşamba günü penguen i aldım kapağa baktım, umut sarıkaya'nın çizimini tanıdım, nasıl yani dedim, sonra açınca dergiyi umut sarıkaya'nın sayfasını gördüm, çok mutlu oldum, kendine has esprilerini okudum, güldüm 😀deerrudolf demiş ki:Laaaağğnnn Umut Sarıkaya geri döndü bu hafta Penguen'e, yürü bee... Yeniden istekle alacağımız sayılar başlıyor demek ki. 🙂
evet kesinlikle zaten esinin ayrılmasına çok üzülmüştüm.(bu arada fermuar şu ana kadar okuduğum en kötü mizah dergisi)nehirmavi demiş ki:bu ayrılma konusunda bir dileğim var, o da emrah ablak ve esin özbek'i de yanlarına almaları. sadece ikisi için fermuar alamıyorum çünkü...