Tüyap'taydılar.. Otuz tane sınavım olmasına rağmen arkadaşın galeyanına gelip, gittim..
Söyleşinin başındaki sorular epey garipti.. Espri yapmaya çalışıp moraranını mı ararsınız, "beğenerek izliyoruz" tadında soru soranını mı.. Tabi ki Tayyip muhabbeti üzerine epey soru geldi, onlar da bu konu üzerine konuşmak istiyorlardı, belli olduğu üzere..
Bülent Üstün tam bir deli. Çizmiş, kayışı koparmış..Gözümden yüzümden düştü, Allahın manyağı..
Alpay Erdem'i görünce şoka girdim. Ben en fazla orta yaşlı birini beklerken karşıma edebiyat hocası tadında bir adam çıkıverdi..
Emrah Ablak son derecede rahat ve aralarında en karizmatik duran adamdı. Akılalmaz bi "Zen" halinde bütün söyleşiyi bitirdi.
Bu arada ortalarda LOTR üçlemesinin yönetmeni Peter Jackson diye gezinenin Metin Üstündağ olduğunu görünce " ARAGOOOOORRN!!" diye bağırasım geldi, arkadaşlar zaptettiler..
Özetle, karikatür tayfası düşündürdüklerinin aksine eli yüzü düzgün adamlardan ibaretmiş..Hehe..
Emrah Ablak'la söyleşi sonrası mizahi yazı üzerine konuşma şansı buldum, iki dakika.. En beğendiğim karikatürist olarak zihnimdeki yerini perçinledi..Nihoh..