2 saatlik uykuyla duruyorum hiç dikkat etmedim abi. Yukarıdaki arkadaşın gazına geldim 😀On yıl önce vefat etmiş başlığa cevap yazarak bir rekora imza attınız. Bence yönetimden bir çelenk falan yollanmalı adreslerinize 😀
2 saatlik uykuyla duruyorum hiç dikkat etmedim abi. Yukarıdaki arkadaşın gazına geldim 😀
On yıl önce vefat etmiş başlığa cevap yazarak bir rekora imza attınız. Bence yönetimden bir çelenk falan yollanmalı adreslerinize 😀
Hakan abi merhaba, (isminizi forumdan yüz yüze tanıdığım bazı arkadaşlardan dolayı biliyorum, umarım abi şeklinde hitap etmem sizin için sorun olmaz) forumdaki konunun tarihine bakmadım, konuyu şans eseri gördüm, bilginin yanlış olduğunu görünce de düzeltmek istedim. Sizi tenzih ederek söylüyorum, forumda yanlış bilgisi olan kişileri itin bi tarafına sokup çıkarmak gibi bir moda oluştu, birçok kişi bu şekilde davranıyor. Ancak ben sadece bilginin yanlış olduğunu üslubumu bozmadan yazmak istedim.
Üslubunda hata, bozukluk vs. yok. Tek hatan başlığın tarihine bakmamak. O yüzden dayanamayıp espriyi patlattım ikinize de 🙂
Kaldı ki on yıl kadar önce Metin'in bir ara Bad Horsie kullandığını hatırlıyorum. Yani oradaki bilgi on yıl önceki an için doğru idi. Bugün ne kullanıyor bilmiyorum.