Güvenilir.
Bence değil. Antalyada yaşıyorum, birkaç yıl önce pedalımı tamir etmeler için onlara göndermiştim, yapmadan geri gönderdiler, paramı da aldılar.
Geçenlerde Antalyada bir yere yaptırması için verdim, bir saat gibi bir sürede tamir ettiler.
Güvenilir içiniz rahat olsun 😉
Teşekkür ederim. Bir de şey var ürünün sipariş etmeden önce nakit para istiyor. Sizde böyle bir şey istediler mi ?
allahalaa nasıl olurya ürünü sipariş etmeden paramı istenir var bu işte bir üğçkağıt ya parayı alırlarda malzemeyi yollamazlarsa? türkiyedeki dükkanlarını tası tarağı toplayıp kaçarlarsa . bence riske atma sen kendini :/... biz peradan alışveriş ederken akla karayı seçiyoz elimz titriyor.Teşekkür ederim. Bir de şey var ürünün sipariş etmeden önce nakit para istiyor. Sizde böyle bir şey istediler mi ?
Para mı istiyor? Vay üçkağıtçılar... Halbuki Pera Müzik hayır kuruluşuydu, ücretsiz olarak gitaristlerin ihtiyacını karşılamak üzerine kurulmuştu. Demek ki kapitalist sistemin girdabına kapılmışlar... Yazık.
Satış sitesinden alışveriş yaparken para talep edilmesini anormal bir durum olarak algılayıp foruma soru sormak! Ve bunun adam akıllı soru olduğunu savunmak! Yaşım 35, bakalım daha neler göreceğim şu hayatta...
😀
allahalaa nasıl olurya ürünü sipariş etmeden paramı istenir var bu işte bir üğçkağıt ya parayı alırlarda malzemeyi yollamazlarsa? türkiyedeki dükkanlarını tası tarağı toplayıp kaçarlarsa . bence riske atma sen kendini :/... biz peradan alışveriş ederken akla karayı seçiyoz elimz titriyor.
😀
Herkes senin kadar temiz kalpli, iyi yürekli değil maalesef. İlerde iş hayatına atıldığında anlayacaksın dünyanın nasıl bir yer olduğunu, şirinler köyünden çok daha farklı yürüdüğünü işlerin. Kapora almadan ürün getirtilmeyeceğini, ve kapora istenildiğinde şaşırmamayı mesela.
Bak ne güzel böyle böyle başlamışsın bile tanımaya ufaktan.