Arkadaşlar perdeleri, istenmeyen sesleri azaltmak için bir şey takılıyor. Adı nedir acaba, dükkanlarda ne şekilde geçer? Eskiden saç tokası, toz bezi ile amaçlanan şeyden bahsediyorum. Teşekkürler 🙂
İnt mi almıştınız yoksa aldığınız yerin adını söylemeniz mümkün mü?gruvgear fretwraps string muter muadili ürünlerde var ben bunu kullanmıştım iyidir
tona etkisi olur mu? 🙂kadın çorabı
Medium, small, large size’ları mevcut, tona etkisi nedir? 0.10 tel kullanıyorum. Hangisini önerirdiniz?solo müzik ankaradan almıştım internette sahibinden.comda da mevcuttur
FretWrap Fiyat ve Modelleri - MyDukkan[/QUOTE
Videolarda gördüm, bazıları 1. Perdeye, bazı gitaristlerde daha ileriye takıyorlar (3-4. Perdeler gibi). Bunun değiştirdikleri nelerdir?
Fretwrap in takıldığı perde neyi değiştirir acaba? Bazen 1., bazense daha ileriye 3-4’e takıldığını da gördüm. Mesela solo çalarken, ritim çalarken nereye takmak mantıklı olur? Teşekkürlertona etkisi olur mu? 🙂
Çok teşekkürler, size’ı neydi kullandığınız acaba. Strat kullanıyorum, small yeterli olur diye düşündüm ama medium da aklımı karıştırdıbez yada saç tokası da iş görür ama fretwrap daha pratik sahne ve kayıt sırasında ayrıca güzel de gözüküyor. Ben eşiğin üstüne yada zero fret olan yere takıyorum, 3e 4e takmadım ama öyle de iş görür
Dbz nedir?medium kullanıyorum dbz için small olabilir emin değilim
dbz gitar markası dean b zelinsky gitar üreticisiDbz nedir?