- Konu Sahibi Konu Sahibi
cirkefinbascisi demiş ki:hoşgeldiniz foruma arkadaşlar. daha büyük yerlere ulaşmanız dileğiyle.
Hoşbulduk Emre 🙂 Çadırın bende bu arada
cirkefinbascisi demiş ki:hoşgeldiniz foruma arkadaşlar. daha büyük yerlere ulaşmanız dileğiyle.
caggdas demiş ki:cirkefinbascisi demiş ki:hoşgeldiniz foruma arkadaşlar. daha büyük yerlere ulaşmanız dileğiyle.
Hoşbulduk Emre 🙂 Çadırın bende bu arada
ALFoNZo demiş ki:Mükemmel aynı zamanda nadide gruplarımızdandır kendileri 😆 Bir albüm yakışır onlara ama umudumuzu kesmiyoruz Başarılar...
hey allahım yıllardır ankaralı grup diye bilip aradığım grup dibimdeymiş..var ya acayip hayran kalmıştım.en kısa zamanda dinlemek istiyorum şöyle canlı canlı.yolunuz açık olsun
yitkara demiş ki:hey allahım yıllardır ankaralı grup diye bilip aradığım grup dibimdeymiş..var ya acayip hayran kalmıştım.en kısa zamanda dinlemek istiyorum şöyle canlı canlı.yolunuz açık olsun
Selamlar Eticin.İlgine teşekkür ederiz.Ankaralı grupların ve müzisyenlerin sağlam olduklarını biliyoruz.Şahsen benim çok beğendiklerimde var aralarından...Bizi ilk olarak nerde dinlediğini merak ettim ama en kısa zamanda canlı bir programda görüşmek dileğiyle.Temennilerin için teşekkürler.
Peximetin gitarcısı 8)
ya maximum rockta dinlemiştim..ikinci çalışında da kasete kaydetmiştim🙂 kaset hala elimde ya.inanamıyorum🙂 inan o kadar sevindim ki sizi görünce valla gözlerim doldu desem yalan olmaz.beni lise yıllarıma götürdünüz...ne diyim yolunuz açık olsun..inşallah canlı izleyebilirim sizi.kelimelerim yetmiyo yahu🙂 hoşçakal
forumdan öğrendim hala aktif olduğunuzu.henüz izleyemedim sizi.burda başlığı görünce şok oldum hemen yazıverdim🙂yitkara demiş ki:ya maximum rockta dinlemiştim..ikinci çalışında da kasete kaydetmiştim🙂 kaset hala elimde ya.inanamıyorum🙂 inan o kadar sevindim ki sizi görünce valla gözlerim doldu desem yalan olmaz.beni lise yıllarıma götürdünüz...ne diyim yolunuz açık olsun..inşallah canlı izleyebilirim sizi.kelimelerim yetmiyo yahu🙂 hoşçakal
🙂 Bunları duymak gerçekten çok güzel.O dönemlerde bu kadar aktif değildik daha doğrusu internet bu kadar yaygın değildi ve çok fazla kendimizi duyuracağımız kaliteli,sağlam festivaller ve mekanlar yoktu.Biraz geç oldu ama yinede biz tam zamanı olduğunu düşünmekteyiz olgunlaştık bu zaman içerisinde.Yalnız ben hala bişeyi anlamadım sen bizi nerde gördün izmirde hangi festival ya da bar da? Rock-a festivalinde mi izledin?Saygılar.
forumdan öğrendim hala aktif olduğunuzu.henüz izleyemedim sizi.burda başlığı görünce şok oldum hemen yazıverdim🙂
sadece radyoda dinlemiştim sizi.ama nedense aklımda ankaralı olduğunuz kalmış ya da yanlış bilgi verilmişti bilemiyorum.çünkü bi izmirli olarak bunu unutmazdım..çok beğenmiştim.ya sizi daha ayrıntılı olarak nerde dinlebilirim? yardımcı olursan sevinirim
çok teşekkür ederim ..ilgilendiğin ve yardımcı olduğun için.umarım yakın zamanda çok iyi yerkerde görürüm sizi.
mrb arkadslar.sızın ılk demonuzu dınledıgımde heralde 2 yıl olmuştur.şahın dıye bır arkdasımdan dınlemıştım özellıkle adını se koy cover gercekten guzel olmuş.basarılarınızın devamını dılerım.umarım belkı bırgun aynı sahneyı paylasırız yollarımız keşısırse............
..................twist-off hepınıze slm eder.................
Merhaba arkadaşlar şarkılarınızı myspace ten dinledim mesaj attım fakat cevap gelmedi Sad bende bu şekilde iletişime geçmeyi düşündüm...bir sorum olucak sizde arctic monkeys ve block party gibi grupların etkileşimi olduğu kaçınılmaz ..özellilkle ''giren çıkan mı var '' şarkınızın sozleri çok hoşuma gitti arctic monkeys'in when the sun goes down şarkısında bahsi geçen pahalı arabalar ve zengin işçi sınıfı ayırımı özellikle dikkat çekiyor ...bazı arkadaşlarım sizin bu şarkıyı nokiasupersound için yaptığınızı soylediler ... nokiasupersound dan beri takip ediyorum sizi o yarışmada aldığınız dereceleri biyografinizde yazmıyor bunun sebebini öğrenmek istiyorum??...bir de en yakın konser tarihi nedir cevap yazarsanız sevinirim Smile