Arkadaşlar, nalbur da iş görecek vida bulunur, ama pickguard üzerindeki gibi nikel kaplı ve "pahlı" (tepesi bombeli) vida bulunması çok zordur. Görünüş önemli değilse, sorun yok.
Abi cıvata-somun var o şekilde ama vida ı-ıh 🙂Koçtaş'ta milyon çeşit vida var, büyük ihtimal üzeri bombeli (pahlı) olan bile vardır. - Sn.Ant bey sayesinde yeni bir terim öğrenmiş oldum -
Speaker stand yaptım yakın zamanda, nalburiye kısmına uğradım, istediğim tipte ahşap vidasını ararken bayağı bakınmıştım kocaman reyon var 🙂
Çinli satıcılar ile uğraşmıyorsunuz. Sipariş veriyorsunuz, paypal ile ödüyorsunuz ve zarf içinde siparişiniz geliyor. Şu ana kadar da onlarca siparişimden sadece birisi elime geçmedi. O da muhtemelen kapının önünden çalınmıştır.
Ben de tam aksine bir kaç vida için nalburla uğraşmayı tercih etmem. 🙂 Uygun vida bulursanız burada bize de bir haber verin. İlk bauhaus'a bakmanızı tavsiye ederim. Çok sağlam paslanmaz vida çeşidi var adamlarda.
Kolay gelsin.
Sevgili Ant 'a katılıyorum..Arkadaşım aç bir paypal hesabı ebayden al..En fazla 15 günde elinde olur..Hemde tecrübe olur..Ben ilk ebayden usa strat için pickguard vidası aldım..Sonrasında 30 a yakın alışveriş yaptım..En son gözüm kapalı 1000 dolara lens aldım. .Yalnız burada da bulma ihtimalin yüksek.Yapı marketle bulma şansın çok zor..Onun için vereceğin yol parası otopark parasına aynı paraya evine kadar gelir...Bir kaç kere sahibinden de gördüm...Arkadaşlar, nalbur da iş görecek vida bulunur, ama pickguard üzerindeki gibi nikel kaplı ve "pahlı" (tepesi bombeli) vida bulunması çok zordur. Görünüş önemli değilse, sorun yok.
Sevgili Ant 'a katılıyorum..Arkadaşım aç bir paypal hesabı ebayden al..En fazla 15 günde elinde olur..Hemde tecrübe olur..Ben ilk ebayden usa strat için pickguard vidası aldım..Sonrasında 30 a yakın alışveriş yaptım..En son gözüm kapalı 1000 dolara lens aldım. .Yalnız burada da bulma ihtimalin yüksek.Yapı marketle bulma şansın çok zor..Onun için vereceğin yol parası otopark parasına aynı paraya evine kadar gelir...Bir kaç kere sahibinden de gördüm...