Rockistanbul'da izledim sizi ilk kez canlı olarak.Seyirciyle diyaloga girememe durumu vardı sizde genel olarak,gerçi seyirci de çok diyaloga girilesi bir güruh değildi.Just Wait Me isimli şarkının hastasıyım bir kere bunu belirteyim,ama Icq'dan ya solistinizle yada gitaristinizle konuşuyordum bir aralar,2003 Kasım yada Aralık olabilir,ingilizcede Just Wait Me diye bir tabir mevcut değil maalesef.Just Wait for me diye kullanılabilir ancak.Sadece Wait for Me de olabilirdi ama söylediğim gibi Just Wait Me diye bir tabir sözkonusu değil.
Bunun dışında konsere biraz geç geldim ama sanırım Angel çalmadınız,duyamadım,kaçırdığım süre zarfında çalınmış olabileceğini düşünmüyorum.
Day by Day çalmadınız,dikkatimi çekti bu da.Sleeping diye bir şarkı çaldınız,solist bateriye fısıldarken duydum şarkının adını,fena değildi.
Performansınız genel olarak gayet iyiydi,beğendim,ettim.Merak ettiğim nokta,albüm çıktı demişsiniz nedir ne değildir?Nerde çıktı,ne zaman çıktı,daha da önemlisi İstanbul'da nerde bulabiliriz albümü?Kadıköy,Akmar?