celephais demiş ki:Lonely_Guitarist demiş ki:Umut , titreşimin sağı solu olduğunu zannetmiyorum.. yani bir noktadan teli sağa ya da sola doğru germek seste nasıl bir değişiklik yapmıyacaksa , titreşimde de yapacağını sanmıyorum..
senin gitardan bi manyetigi sokup benimkine taksak sende alta gelcek kisim bende uste gelir.sonucta arkadaki sarimlar da sende atiyorum yukardan bakinca saat yonundeyse bende saat yonunun tersinde olur.usenmedim rg'nin kendi stock manyetiklerini parcaladim baktim normal bi rg'den cikanla karsilastirdim, sarimlar ayni.yani ya adamlar cok sallamiyo solak gitar uretirken, ya benim okudugum ernieball forumunda yazan adam cok abartmis ya da ona bi fark varmis gibi gelmis falan...bilemiycem.
Tam 2 dakka önce bu olayla ilgili bir haber okudum..
Petrucci, bütün gitarlarındaki bridge deki d-sonic leri ters çevirtmiş.. "It was an experiment and we liked it" diye de bir yorumu var.. Onda bir sorun çıkarmadıysa pek çıkaracağını sanmıyorum.. 🙂
Yahu birşey daha... Şu an aklıma geldi.. Piezo da sarım var mı ??
Ben çok şüpheliyim bu konuda.. yani benim akustiğim piezolu ve bu gitarda sarım olduğunu zannetmiyorum..
Sonuçta bu da bir piezo bridge ve sarım filan yok..
Ama senin demeye çalıştığın solak sarımlı gitar pickup ları ile olacak uyum sorunu ise , bu sadece hem manyetik hem piezo yu aynı anda çalıştorırsan ortaya çıkabilecek bir durum ama maden bu meretlerin çıkışları farklı ben karmaşa yaratıcak bir durum göremiyorum.. :?