2.el bakabilirsin. Linkteki Katana Mini bütçene uygun. (İlanla ilgim yoktur)Bu arada attığınız modellere baktım da hepsi bütçemi geçiyor maalesef.
Google'da 3 kelime ile aşağıdakileri bulabiliyorsun. " pilli gitar amfisi "
MARSHALL MS-2C Mini Elektro Gitar Amfisi Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
MARSHALL MS-2C Mini Elektro Gitar Amfisi, MARSHALL ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.www.zuhalmuzik.com
MARSHALL MS-4 Mini Elektro Gitar Amfisi Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
MARSHALL MS-4 Mini Elektro Gitar Amfisi, MARSHALL ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.www.zuhalmuzik.com
MARSHALL MS-2R Mini Elektro Gitar Amfisi Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
MARSHALL MS-2R Mini Elektro Gitar Amfisi, MARSHALL ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.www.zuhalmuzik.com
Fender Deluxe Red Mini Amfi Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
Fender Deluxe Red Mini Amfi, FENDER ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.www.zuhalmuzik.com
Fender Mini 57 Twin Amp Mini Amfiler Fiyatı, Ãzellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik MaÄazası Tasarımı Ãdülü 2024
Fender Mini 57 Twin Amp Mini Amfiler, FENDER ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.www.zuhalmuzik.com
Fender Mini Tonemaster - Head & Box Mini Amfiler Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
Fender Mini Tonemaster - Head & Box Mini Amfiler, FENDER ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.www.zuhalmuzik.com
Fender Mini Deluxe MD-20 Mini Pilli Siyah Gitar Amfisi Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
Fender Mini Deluxe MD-20 Mini Pilli Siyah Gitar Amfisi, FENDER ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.www.zuhalmuzik.com
EVH 5150III Micro Stack Stealth Black Gitar Amfisi Fiyatı, Ãzellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik MaÄazası Tasarımı Ãdülü 2024
EVH 5150III Micro Stack Stealth Black Gitar Amfisi, EVH ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.www.zuhalmuzik.com
kendim için konuşuyorum bu tip mini amfilerin sesi inanılmaz soğutuyor beni, amfisiz çalmak daha çok eğlendiriyor. hem fiyat performans olarak da iyi sayılmazlar fikrimce.Fender Mini 65 Twin Amp Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
Fender Mini 65 Twin Amp, FENDER ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.www.zuhalmuzik.com